Header Ads


Με «έκπληξη» η ενδεκάδα της ΑΕΚ!

Με «έκπληξη» η ενδεκάδα της ΑΕΚ!


Χωρίς τον Αραούχο, με τους Γιόχανσον και Αιντάρεβιτς στα χαφ και 4-2-3-1 θα παίξει στο ΟΑΚΑ η Ένωση με την ΑΕΛ.


Φαίνεται πως η επιλογή για το 4-2-3-1 είναι αυτή που κατέληξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο την ΑΕΛ σήμερα στο ΟΑΚΑ στις 18:15. Μάλιστα η σκέψη του να μην ξεκινήσει τον Αραούχο στη γραμμή κρούσης της Ένωσης επιβεβαιώνεται από τις αρχικές επιλογές που γνωστοποίησε στους παίκτες του ο Σεβιγιάνος τεχνικός στο ξενοδοχείο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης με τους Μπακάκη (δεξιά) και Λόπες (αριστερά) στην άμυνα τη στιγμή που δίδυμο στα στόπερ θα αποτελούν οι Βράνιες και Τσόσιτς. Δυάδα στα χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Αιντάρεβιτς με τον Μάνταλο να ξεκινάει επιτελικός μέσος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάια. Στα άκρα της επίθεσης θα τοποθετηθούν οι Χριστοδουλόπουλος και Κλωναρίδης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Εννοείται πως ο "Κλώνα" και ο Μάνταλος αν χρειαστεί στη διάρκεια του ματς θα αλλάζουν μεταξύ τους θέσεις. Κάτι που δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής ο Χιμένεθ τις προηγούμενες μέρες. Ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα δούμε και τον Αραούχο, ενώ αν η ΑΕΚ έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για εύκολη επικράτηση θα πάρει χρόνο και ο Κονέ...

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.