Header Ads


Unlabelled Γιατί «τρελάθηκε» ο Μαρινάκης, το μήνυμα στον Λεμονή και τα «παιδιά» του Χάσι (ΦΩΤΟ)

Γιατί «τρελάθηκε» ο Μαρινάκης, το μήνυμα στον Λεμονή και τα «παιδιά» του Χάσι (ΦΩΤΟ)


Πολύ καιρό πριν είχε ειδοποιηθεί ο «Sir Takis» να είναι «stand by».


Δικαιωμένοι αισθάνονται ήδη στον Ολυμπιακό με την επιλογή στο πρόσωπο του Τάκη Λεμονή. Μπορεί το πρώτο δείγμα να είναι πολύ μικρό για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, όμως στον Ολυμπιακό ήδη αισθάνονται ότι έγινε το καλύτερο για την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή και ότι μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, τα χαμόγελα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην εξέδρα των επισήμων του «Juventus Stadium»...

Όπως ξεκάθαρα φάνηκε στο Τορίνο, ο Λεμονής ποτέ δεν έφυγε από την ομάδα παρά το φαινομενικό διαζύγιο μαζί του το καλοκαίρι. Ο «πιστός στρατιώτης» του Ολυμπιακού, παρακολουθούσε πολύ στενά την πορεία της ομάδας όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του και είχε έτοιμες λύσεις στην περίπτωση που τον καλούσαν πίσω στη ομάδα, όπως φάνηκε.

Σίγουρα, η δουλειά που έκανε κόντρα στη Γιουβέντους δεν είναι ανθρώπου, που ασχολήθηκε δύο μέρες με την ομάδα, το ρόστερ και τους παίκτες, αλλά ενός καταρτισμένου πλάνου από μέρες. Στην πραγματικότητα, ο Λεμονής δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα, καθώς είχε λάβει ξεκάθαρο μήνυμα από τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης να είναι «stand by» και να περιμένει ειδοποίηση επιστροφής, μια και υπήρχε η υποψία ότι ο Μπεσνίκ Χάσι δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα!

Όπως είχε φανεί σε Αντερλεχτ και Λέγκια, ο Κοσοβάρος είναι προπονητής ειδικών αποστολών και σίγουρα όχι «μαραθωνίων», όπως είναι το πρωτάθλημα. Εκεί αποτυγχάνει οικτρά όπου έχει εργαστεί. Αυτό το γνώριζαν και το είχαν... επεξεργαστεί άριστα στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και ο Λεμονής είχε ειδοποιηθεί να παρακολουθεί όσο πιο στενά γίνεται τα τεκταινόμενα στην ομάδα και κυρίως να μην... ξενιτευτεί στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο, όπου συνήθιζε να κάθεται πολλούς μήνες όταν δεν είχε εργασία.

Κάπως έτσι, ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός παρέταξε στο Τορίνο μια «κανονική» ομάδα, ενώ ταυτόχρονα, έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα σε κάποιους παίκτες, πως... αίρεται η μονιμότητά τους (κυρίως στον Ζιλέ, που για πρώτη φορά έμεινε εκτός 18άδας σε «μεγάλο» ματς).

Πάντως και οι παίκτες του Ολυμπιακού απέδειξαν ότι πάνω απ’ όλα είναι επαγγελματίες και οι περισσότεροι, αν και «παιδιά» του Χάσι, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί και συμπάθειες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Επαιξαν για τη φανέλα και τα συμβόλαιό τους και έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχτεί πάνω τους για τη συνέχεια. 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.