Header Ads


Λυμπερόπουλος: «Είστε πολύ καλοί παίκτες, θα συνεργαστούμε άψογα»

Λυμπερόπουλος: «Είστε πολύ καλοί παίκτες, θα συνεργαστούμε άψογα»


Δείτε τις ομιλίες του Μανόλο Χιμένεθ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς στους ποδοσφαιριστές για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και τα λόγια του ίδιου. 


Καλωσόρισαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο οι Μανόλο Χιμένεθ και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι δύο άνδρες παρουσίασαν τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ σε όλα τα μέλη της ομάδας, λέγοντας ο καθένας δύο λόγια για τον Λυμπερόπουλο.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, που ευχαρίστησε τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο τεχνικό διευθυντή.

«Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Ντάνιελ, έκανε πολύ καλή δουλειά και πάντα υπάρχει λύπη για κάποιον που φεύγει. Με τον Νίκο συνεργάστηκα σαν προπονητής και παίκτης, είμαι σίγουρος τώρα ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά και από το καινούργιο του πόστο. Να του ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του.

Τη σκυτάλη από τον Μαόλο Χιμένεθ πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Λύμπε έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα στο παρελθόν, είναι γνωστός σε πολλούς, τον καλωσορίζω και όλοι θα τον βοηθήσουμε να έχει μια ακόμα επιτυχημένη αποστολή».

Τέλος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ευχήθηκε υγεία σε όλους τους παίκτες: «Δεν θα σας κουράσω με λόγια. Είστε πολύ καλοί παίκτες όλοι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε άψογα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ελπίζω με την παρουσία μου πρώτα απ όλα να βοηθήσω εσάς».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.