Header Ads


Unlabelled «Τρώει τα... συκώτια ο Βράνιες, δέστε τον Λιβάγια» - Απειλή για Ολυμπιακό, αποθέωση από Παναθηναϊκό

«Τρώει τα... συκώτια ο Βράνιες, δέστε τον Λιβάγια» - Απειλή για Ολυμπιακό, αποθέωση από Παναθηναϊκό


"Τρελάθηκαν" οι ΑΕΚτζήδες με το "διπλό" στην Κροατία. Τι γράφουν στο Facebook για παίκτες, Χιμένεθ, Μελισσανίδη και τους "ερυθρόλευκους". Απίθανο σχόλιο από "πράσινο" οπαδό!


Έξι χρόνια απουσίας από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν πολλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Οπότε το "διπλό" στην Κροατία ήταν το καλύτερο δώρο γι' αυτή τη μεγάλη αναμονή.

Όπως ήταν φυσικό, οι Ενωσίτες... τρελάθηκαν μετά το 2-1 επί της Ριέκα. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έσπευσαν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook και συνεχάρηκαν την ομάδα για το αποτέλεσμα.

Κάποιοι στα σχολιά του "τρόλαραν" όσους "έκραζαν" τον Δημήτρη Μελισσανίδη, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και υπερασπίστηκαν την ομάδα.

Στις αναρτήσεις αποθεώνεται ο Λιβάγια και καλούν τη διοίκηση να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει δε συγχαρητήριο μήνυμα από οπαδό του Παναθηναϊκού, αλλά και ΑΕΚτζή που ζητά νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει...

-Ρε τον τζαμπατζη τον Μελισσανιδη...αντι να μας αφηνε να παιζαμε με καμπανιακο και τριγλια και να γουσταρουμε με αρκουδες, μπουγαιδηδες και τσιτες..πηρε κυπελλο ελλαδας, της στερησαν δευτερο κυπελλο με οφσαιντ, χτιζει γηπεδο εδω και 2 μηνες σχεδον και κανει ευρωπαικα διπλα στους ομιλους Γιουροπα Λιγκ.

-Όταν έχεις έναν Βράνιες που τους τρώει τα συκώτια πίσω, Μπακάκη και Λόπες να δίνουν σόου ξανά, Σιμόες στο κέντρο να τα ρυθμίζει όλα και να παρασύρει και Γιόχανσον, αρχηγική εμφάνιση από Μάνταλο και Λάζαρο με πόδια φωτιά με μεγάλο Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή ποιον να φοβηθείς; Κάτσε να στρώσει ο Αραούχο, να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Τρίστασον, να γυρίσουν Γαλανό και Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι και μετά να δω τους προπονητές του καναπέ... Πάμε πιο αντρίκια από κάθε άλλη χρονιά φέτος. ΦΟΡΤΣΑΑ ΑΕΚΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ!

-γραφετε ιστορια ετσι κανουν οι αετοι τησ αεκ ετσι μαθανε και ετσι θα συνεχιζουνε να κανουνε σειρα εχει ο ολουμπιακοσ εγω το λεω απο τωρα, γαυροι παρτε ετοιμαστείτε να σας καρφώσουμε

-Μπραβο ΑΕΚ απο έναν βαζελο......αυτο ειναι που σας αξίζει.......σηκώστε το πρωτάθλημα.......Γιατί εμείς είμαστε για Γ

-Δέστε τον λιβαγια στα σπατα

-Γιατί δεν έβαλε τον τριστανσον ο αποτυχιμενεθ?

-ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ;;;;;

-ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ... Ο ΛΙΒΑΪΑ .... Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.....Η ΑΜΥΝΑ .....Η ΕΠΙΘΕΣΗ ;;;;;;;;

-ΣΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΤΙΑ ΕΕΕΕ ΚΑΝΑΤΙΑ..

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.