Header Ads


Πρόβλημα με βασικό παίκτη και μια επιστροφή!

Πρόβλημα με βασικό παίκτη και μια επιστροφή!


Διαβάστε ποιους παίκτες επέλεξε να πάρει μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.


Ξανά στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε «παρών» για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Αντιθέτως, την προσπάθεια της Ένωσης δεν θα ενισχύσει ο Αντρές Σιμόες, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να κοπεί από την αποστολή.

Κατά τα άλλα, ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω της πνευμονίας που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την Δευτέρα, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που κάνει τις τελευταίες μέρες ακολούθησε ο Παναγιώτης Κονέ.

Στο τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τη Λαμία, που αποτελείται από τους εξής:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.