Header Ads


Unlabelled "Ξεχωριστή η σχέση της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ" - Τι είπαν Χιμένεθ, Μάνταλος και Μπάγεβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ξεχωριστή η σχέση της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ" - Τι είπαν Χιμένεθ, Μάνταλος και Μπάγεβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασαν σήμερα την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.


Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ ΑΕΚ συμπλήρωσε ήδη δύο χρόνια και προχωρά δυναμικά. Το ξεκίνημα της τρίτης σεζόν συνεργασίας σηματοδοτείται από την επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τόσο διοικητική στελέχη του ΟΠΑΠ, όσο και της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον CEO και Α’ Αντιπρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου, τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Εμπορικό Διευθυντή Νίκο Καραούζα, ενώ το αγωνιστικό τμήμα εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας μας Μανόλο Χιμένεθ, ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος και οι Γιάννης Ανέστης και Αντρέ Σιμόες. Εκ μέρους του ΟΠΑΠ, παρέστησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ντάμιαν Κόουπ, ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο Chief Customer Πετρ Ματεγιόφσκι.



Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πρώτος πήρε τον λόγο ο CEO του ΟΠΑΠ Damian Cope, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες στο ρου των χρόνων.

Η αγωνιστική αυτή χρονιά είναι ιδιαίτερη και για τους δυο μας, για έναν ακόμη λόγο: η ΑΕΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, καθώς προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League, έπειτα από μια επική νίκη επί της Club Brugge. Όλοι εδώ στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε στο σύλλογο, τη διοίκηση, το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες καλή επιτυχία στους αγώνες στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και ελπίζουμε αυτή η αγωνιστική περίοδος να μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της ΑΕΚ».


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο CEO και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος ανέφερε:

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Μια ιδιαίτερη στιγμή. Γιατί και η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ ήταν, είναι… και θα είναι ξεχωριστή.

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους -για την ακρίβεια τον σημαντικότερο- στρατηγικό συνεργάτη μας σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί –απ’ όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς- το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Δεν κατατάσσεται απλά στην κατηγορία των απλών συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μέσω της συνεργασίας μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό μας ιματισμό, στην αγωνιστική μας έδρα και στο προπονητικό μας κέντρο, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμα του στην αθλητική μας ιστορία.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανανεώνουμε και φέτος τη μεταξύ μας συνεργασία, διατηρώντας τον ΟΠΑΠ στην κορυφή του χορηγικού μας προγράμματος ως «Μεγάλο Χορηγό». Μαζί, θέτουμε και εκπληρώνουμε υψηλούς στόχους, τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και με την κοινωνική προσφορά, γεγονός άλλωστε που χαρακτηρίζει τη δράση του Οργανισμού από την ίδρυσή του.

Η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία. Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο συστατικό της διαχρονικά επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είναι άλλωστε γνωστή η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, στον άνθρωπο, στην κοινωνία γενικότερα και ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά (και όχι λόγω συμβατικής υποχρέωσης) συμμετέχουμε ενεργά σε όλες του σχεδόν τις δράσεις, όπως για παράδειγμα στη λειτουργία της παιδικής κερκίδας κατά τη διάρκεια των αγώνων, δράσεις οι οποίες είναι προσανατολισμένες εκτός των άλλων στη δημιουργία σωστής βάσης φιλάθλων.

Σε εμπορικό επίπεδο, η διαρκώς αναπτυσσόμενη χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα προβάλει αποτελεσματικά όλη την επιχειρηματική και κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ. Όπως αντίστοιχα και ο ΟΠΑΠ, στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελώντας ένα σημαντικό και ενισχυτικό παράγοντα της επιτυχούς και συνεχώς ανοδικής πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος της ημέρας, αυτό αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης μας, γιατί όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, μόνο οι αμφίδρομες, ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Και μια τέτοια σχέση, είναι η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Μεγάλο Χορηγό της, την ΟΠΑΠ Α.Ε.»


Στον δικό του χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγιεβιτς είπε:

«Ο ΟΠΑΠ μάς στηρίζει με πράξεις από την αρχή της νέας προσπάθειάς μας το 2013 και συνεχίζει να είναι δίπλα μας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ τόσο για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας αλλά και σαν άνθρωπος του Αθλητισμού θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη μεγάλη υποστήριξή του στον Ελληνικό Αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.
Εχουμε πει πολλές φορές ότι ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο οι αγώνες μέσα στα γήπεδα αλλά αποτελούν ένα πολύ μεγάλο φάσμα με τεράστια επιρροή στην κοινωνία μας.

Και ο  ΟΠΑΠ με τις δράσεις που κάνει ανακουφίζει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της Ελλάδας.
Γνωρίζουμε για τις δράσεις, στα νοσοκομεία, στα σχολεία, σε ακαδημίες  και άλλες αφού οι ανάγκες της κοινωνίας ξεπερνούν τα όρια του αθλητισμού. Ισως αυτό το έργο του είναι και το πιο σημαντικό.
Εύχομαι ειλικρινά να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες.

ΚΑΙ είμαι σίγουρος ότι η χορηγική μας συνεργασία σε πολλά επίπεδα θα αποτελέσει ένα πολύτιμο όχημα για την προβολή της εταιρίας σε κάθε τομέα».


Από τη δική του μεριά ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη συνεργασία AEK KAI ΟΠΑΠ αναφέροντας:

«Για να το κάνω πιο… διεθνές, θα μιλήσω στα ισπανικά. Γνωρίζω την σχέση ΟΠΑΠ και ΑΕΚ από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας. Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η στήριξη στην ΑΕΚ για να πετύχει στόχους της. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη που δίνει σε εμάς αλλά και στην κοινωνία. Είμαστε ευτυχείς για τη συνέχιση συνεργασία μας. Ελπίζουμε να νικήσουμε την Πέμπτη να γιορτάσουμε μια νέα επιτυχία».


Τέλος το λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ο οποίος ανέφερε: 

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ο ΟΠΑΠ μεγάλη εταιρεία. Νομίζω πως αυτή η συνεργασία αυτό που μπορεί να έχει και για τους δύο είναι  μόνο ένα λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έκαναν δηλώσεις και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Γιάννης Ανέστης και Αντρέ Σιμόες. Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας δήλωσε:

«Ο ΟΠΑΠ είναι μία μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται με μία μεγάλη ομάδα. Μας βοηθάει και τη βοηθάμε και εμείς από τη μεριά μας για να αναπτύσσονται στην Ελλάδα και οι εταιρείες, αλλά και οι ομάδες.

Για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, δήλωσε: «Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να πάμε την Πέμπτη στην Κροατία και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους ή έστω να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσουμε».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Αντρέ Σιμόες, δηλώνοντας τα εξής:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό μία τέτοια μεγάλη εταιρεία να στηρίζει και να βοηθάει την ομάδα και για αυτό της είμαστε ευγνώμονες. όσο για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, είμαι πάντα αισιόδοξος. Ερχόμαστε από μία μεγάη νίκη τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα, οπότε θα πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Εχουμε δουλέψει ήδη πάρα πολύ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε, όπως είπα, κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».


*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.