Header Ads


Σι: «Αυτά μου είπε ο Αμάρα για την ΑΕΚ...»

Σι: «Αυτά μου είπε ο Αμάρα για την ΑΕΚ...»


Η ΑΕΚ ταξίδευε από την Γερμανία με προορισμό την Αθήνα, ωστόσο στην αποστολή προστέθηκε, ξαφνικά, ένα νέο μέλος, ο Μπάντζα Σι, ο οποίος είχε την πρώτη γνωριμία του με τους συμπαίκτες, αλλά και τους προπονητές του.


Στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος φόργουορντ στάθηκε στα όσα του είπε ο Αμάρα Σι για την Ένωση, τονίζοντας πως ο φόργουορντ της Μονακό του είπε τα καλύτερα για την ομάδα, ενώ τόνισε πως κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ, θέλει να νικάει!

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάντζα Σι ως παίκτη της ΑΕΚ:

- Έπαιξε ρόλο ο αδερφός σου, Αμάρα, στη μεταγραφή; Σου μίλησε για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα;

«Φυσικά και έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Αμάρα. Πάντα προσπαθεί να με συμβουλεύει σωστά. Είναι πιο έμπειρος και τον ακούω σε κάθε μου βήμα. Θυμάμαι όταν έπαιζε στην ΑΕΚ του άρεσε πάρα πολύ. Αυτό μου μετέφερε κιόλας όταν του είπα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Μου είπε τα καλύτερα για τον οργανισμό ΑΕΚ, για την πανέμορφη Αθήνα και φυσικά για τους οπαδούς μας. Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία γι’ αυτόν και δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχισμένος που και εγώ θα φορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα».

-Γνωρίζεις τους στόχους της ομαδας; Ειδικα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι υψηλοί. Είσαι έτοιμος για την πρόκληση της ΑΕΚ, όπως έγραψε και η Βιλερμπάν στο αντίο σου;

«Το γνωρίζω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ ψήλα τη φετινή σεζόν. Ως παίκτης το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοναδικός μου στόχος όταν μπαίνω στο παρκέ είναι η νίκη. Είμαι έτοιμος γι’ αυτήν την πρόκληση και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα ήθελα να πω επίσης ότι στην Βιλερμπάν γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.