Header Ads


Unlabelled Η κριτική της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης

Η κριτική της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης


Η ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης (2-2).




Ανέστης: Στα γκολ δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη, ενώ έκανε σημαντικές επεμβάσεις, με κορυφαία αυτή στο δοκάρι της Αούστρια, στο 0-0.


Γκάλο: Στα ανασταλτικά του καθήκοντα αντιμετώπισε προβλήματα, επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει με τις προωθήσεις του και τα γεμίσματά του.

Τσόσιτς: Ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, είχε και μια καλή ευκαιρία, όμως στάθηκε άτυχος καθώς μόλις στο 23' αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Βράνιες: Έκανε συνολικά ένα πολύ καλό ματς, όντας ο κορυφαίος ανασταλτικά για την ΑΕΚ με κρίσιμα κοψίματα και επεμβάσεις.

Μπακάκης: Κι αυτός είχε θέματα αμυντικά παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια. Φέρει κι αυτός ευθύνη στο 1-1, ενδεχομένως και στο 1-2. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά.

Γιόχανσον: Εξαιρετικό ματς από τον Σουηδό, που παρά την κούραση από τα συνεχή ματς έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Αϊντάρεβιτς: Δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία. Δεν είχε τρεξίματα, δεν βοήθησε στην ανάκτηση της μπάλας, ούτε στην κυκλοφορία.

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε πάνω του προσπάθειες, έφτιαξε φάσεις, έφτασε κοντά στο γκολ με ένα φάουλ και είχε συνολικά καλά στημένα.

Λιβάγια: Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ, αφού πέτυχε τα δυο πρώτα του γκολ με την ομάδα και της χάρισε μια πολύτιμη ισοπαλία.

Μάνταλος: Ήταν από τους σημαντικούς για την ΑΕΚ. Δημιούργησε φάσεις, απείλησε ο ίδιος, ενώ έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα.

Αραούχο: Δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι είχε και πάλι αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν σημαντικός, με συμμετοχή και στα δύο γκολ (πιστώθηκε ακόμη μια ασίστ) και σε πολλές ακόμη φάσεις.

Οι αλλαγές

Τζανετόπουλος: Στη φάση του γκολ θα έπρεπε να έχει επιστρέψει πιο γρήγορα, όμως γενικά το πάλεψε, κέρδισε μονομαχίες, καθάρισε φάσεις.

Γαλανόπουλος: Η είσοδός του στο παιχνίδι έδωσε στην ΑΕΚ περισσότερα τρεξίματα και... ένταση στη μεσαία γραμμή, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα.

Μπακασέτας: Με τη φρεσκάδα του βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του την ΑΕΚ για την... τελική αντεπίθεση.

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.