Header Ads


Unlabelled «Αντίποινα» Παναθηναϊκού σε ΑΕΚ - Κοιτάζει δύο παίκτες της!

«Αντίποινα» Παναθηναϊκού σε ΑΕΚ - Κοιτάζει δύο παίκτες της!


Στα... μαχαίρια Πράσινοι-Κιτρινόμαυροι! Πώς στο «τριφύλλι» πάνε να απαντήσουν στην «αρπαγή» του γυμναστή από τον Νίκο Λυμπερόπουλο;


Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δεν είναι καθόλου καλές τη δεδομένη χρονική στιγμή και αιτία είναι η κίνηση πρώην τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού και νυν της Ένωσης, Νίκου Λυμπερόπουλου, να "κλέψει" τον φυσιοθεραπευτή, Χρήστο Καρβουνίδη, με τον οποίο συμφώνησε και τον πήρε από τους "πράσινους" στην Ένωση.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι η κίνηση του "Λύμπε" ήταν unfair και δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Αντιθέτως, οι "πράσινοι" ετοιμάζουν δυναμικά "αντίποινα" και σκέφτονται να απαντήσουν με την "αρπαγή" παικτών της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Ένωσης, τους οποίους έχουν στη λίστα τους ως μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, εκτός από το υπάρχον δυναμικό της Ένωσης, ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα κάνει δύσκολη τη ζωή των "κιτρίνων" και στα μεταγραφικά τσεκάροντας κάθε στόχο της ΑΕΚ.
Άλλωστε, οι Κιτρινόμαυροι είχαν ασχοληθεί με τρεις παίκτες των "πρασίνων" το φετινό καλοκαίρι, αλλά κι έναν που τελικά δεν κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ είχαν προταθεί από τους μάνατζέρ τους και εξετάστηκαν οι Τσάβες και Λουτσιάνο, που τελικά ντύθηκαν στα πράσινα, αλλά και ο Στοϊλίκοβιτς, για τον οποίο το deal χάλασε.

Επίσης, η Ένωση είχε ασχοληθεί, έστω κι επιφανειακά, με την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, την περίοδο που θεωρούταν "φευγάτος" από τον Παναθηναϊκό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.