Header Ads


Ο Αραούχο μπροστά στο λαό του!

Ο Αραούχο μπροστά στο λαό του!


Ιδιαίτερο θα είναι για τον Σέρχιο Αραούχο το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι με την Λαμία (17/9, 20:30). Ιδιαίτερα και τα διλήμματα του Μανόλο Χιμένεθ για τον Αργεντινό. 


Είναι αλήθεια πως ολόκληρο το καλοκαίρι, ο κόσμος της ΑΕΚ το πέρασε, αδημονώντας για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Και όπως φάνηκε, το ίδιο ακριβώς ίσχυε για τον Αργεντινό φορ.

Δεν έβλεπε την ώρα, να ξαναζήσει την αγάπη των οπαδών της ΑΕΚ. Εδώ και περίπου δυο εβδομάδες, ο Αραούχο είναι και πάλι στην Ένωση. Με τον κόσμο ακόμα, δεν έχει συναντηθεί. Εξαίρεση το βράδυ της 31 Αυγούστου, όταν χιλιάδες οπαδοί πήγαν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" για να υποδεχθούν τον Αργεντινό και να τον δουν μόνο μέσα στο… αυτοκίνητο.

Στο ντεμπούτο του Αραούχο στο ματς με τη Λάρισα, το ΟΑΚΑ ήταν άδειο λόγω τιμωρίας. Ενώ την περασμένη Πέμπτη (14/9) στη Ριέκα είχε επιτραπεί η παρουσία λιγότερων από δέκα οπαδών της ΑΕΚ. Όμως την Κυριακή (17/9) έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Ο Αραούχο θα μπει και πάλι στο γήπεδο με την φανέλα με το νούμερο "11", μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Κάτι που και ο Αργεντινός φορ ανυπομονούσε να ξαναζήσει, αλλά και οι οπαδοί της Ένωσης.

Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ήδη από το Σάββατο (16/9), ο κόσμος της ΑΕΚ σχημάτιζε ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, για ένα εισιτήριο του σημερινού παιχνιδιού. Κάτι που προφανώς σημαίνει πως η ΑΕΚ μόνο τυπικά θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ
Φυσικά εκείνο που θα ήθελε ο Αραούχο, θα ήταν να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Λαμία, να σκοράρει και να πανηγυρίσει ξανά μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ. Όμως υπάρχουν και αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν την παρουσία του Αργεντινού μέσου.

Και που επί της ουσίας βάζουν μια σειρά από διλήμματα στον Μανόλο Χιμένεθ. Το πρώτο είναι αν θα πρέπει να ξεκινήσει τον Αραούχο στη βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Λαμία. Ο Αργεντινός φορ είχε περάσει στην Λας Πάλμας ένα πρόβλημα τραυματισμού, γι αυτό και από τότε που έχει έρθει στην ΑΕΚ, ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς. Εξ' ου και η μικρή συμμετοχή με Λάρισα και Ριέκα.

Ο Αραούχο δείχνει να αισθάνεται έτοιμος. Και πλέον δεν… κρατιέται, καθώς θέλει να παίξει. Επομένως το πιο πιθανό, είναι πως θα κάνει το ντεμπούτο του, στην βασική ενδεκάδα. Με προοπτική πάντως, να μην μείνει στο γήπεδο και στα 90 λεπτά.

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο δεύτερο δίλημμα. Αν ξεκινήσει βασικός, ποια θέση θα πάρει. Αν δηλαδή θα αντικαταστήσει τον Κλωναρίδη και θα παίξει μαζί με τον Λιβάγια ή θα μείνει ο Κροάτης στον πάγκο για να παίξει ο Αργεντινός. Με δεδομένο το φορμάρισμα του Κροάτη, η λογική λέει πως ο Κλωναρίδης θα είναι αυτός που θα μείνει στον πάγκο, αν ξεκινήσει ο Αραούχο.

Από την άλλη μεριά, ο Λιβάγια έχει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του και ενδεχομένως χρειάζεται ανάσες. Ενώ με δεδομένο πως ο Γιακουμάκης είναι ακόμα τραυματίας, ο Κροάτης με τον Αραούχο, είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι φορ. Επομένως αν παίξουν μαζί, δεν θα υπάρχει στον πάγκο επιθετικός.

Επίσης, στα δυο πρώτα ματς, όταν ο Αραούχο μπήκε στο γήπεδο, αντικατέστησε τον Λιβάγια. Επομένως είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο ο Κροάτης, αν ξεκινήσει ο Αργεντινός. Όπως εξίσου πιθανό, είναι να παίξουν μαζί στην ενδεκάδα. Σ’ αυτή την περίπτωση ωστόσο, στο σχήμα 4-2-3-1, κάποιος θα πρέπει να παίξει στα άκρα. Είτε ο Αραούχο, είτε ο Μάνταλος, είτε ακόμα και ο Λιβάγια.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.