Header Ads


Οι… όροι της (νέας) συνεργασίας Μελισσανίδη-Λυμπερόπουλου

Οι… όροι της (νέας) συνεργασίας Μελισσανίδη-Λυμπερόπουλου


Αυξημένες κατά πολύ θα είναι οι αρμοδιότητες που θα έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη νέα του θητεία στην ΑΕΚ και θα είναι κάτι παραπάνω από τεχνικός διευθυντής, όντας κάτω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.



Αυτοί είναι οι όροι της νέας συνεργασίας ΑΕΚ-Νίκου Λυμπερόπουλου ή αν προτιμάτε Δημήτρη Μελισσανίδη-Νίκου Λυμπερόπουλου.

Όπως όλα δείχνουν, ο παλαίμαχος άσος επιστρέφει στην Ένωση σχεδόν τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης συνεργασίας του, η οποία είχε έρθει δίχως καμία από τις δύο πλευρές να εκφραστεί με αρνητικό τρόπο για την άλλη. Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν και οι οποίες οδήγησαν στο «διαζύγιο» το 2014 και ενώ πρόκειται για ισχυρές προσωπικότητες.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο (όπως έχει φανεί και από τις προηγούμενες ημέρες) ότι ο Καλαματιανός θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες από όσες είχε στην προηγούμενη παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους» και από αυτές που είχε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ομάδα. Η ταμπέλα που θα πρέπει να κολλήσει/να κολλήσουμε στον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν πρέπει να είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή, διότι στόχος είναι να κινείται σε πιο «ανοιχτό γήπεδο», όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», αναλαμβάνοντας μέρος των αρμοδιοτήτων του Ντούσαν Μπάγεβιτς (όπως έχει αναφέρει ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από την Δευτέρα), που ούτως ή άλλως έχει απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να μπει στα… χωράφια του Μπάγεβιτς ο Λυμπερόπουλος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητούσε εδώ και καιρό έναν άνθρωπο που θα έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας με την ομάδα, αφού, όπως προαναφέραμε ο Σερβοέλλανας πρώην τεχνικός δεν είναι πλέον σε συχνή τριβή με το αγωνιστικό τμήμα. Δεν θα είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι κάτω από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και θα κάνει κουμάντο και θα είναι το νούμερο 1 σε αγωνιστικό επίπεδο. Διότι σε διοικητικό επίπεδο έχει τον πρώτο λόγο ο Μήνας Λυσάνδρου μετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.