Χιμένεθ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα» | AEK Fans Blog

Χιμένεθ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Written By Juker on Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 | 2:46 μ.μ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο "Radio Marca" για τους στόχους της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, ενώ σχολίασε και τη στάση του Ζεράρ Πικέ αναφορικά με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.


Ο τεχνικός της Ένωσης κλήθηκε από τους Ισπανούς να σχολιάσει την πορεία της Ένωσης, τονίζοντας πως: «Ξεκινήσαμε δυνατά και έχουμε παίξει καλά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Παιχνίδι, με το παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα». 

Όσο για τη στάση του Πικέ αναφορικά με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, ο Χιμένεθ σημείωσε ότι: «Δεν νομίζω πως ο Πικέ ξέρει ακριβώς τους λόγους που έχει αυτή την στάση. Αν στο σχολείο σου λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια, τότε μεγαλώνεις μισώντας ανθρώπους, απλώς υποθέτοντας πράγματα γι αυτούς. Όσο για την εθνική Ισπανίας, όποιος δεν αισθάνεται Ισπανός, καλό είναι να μην πάει. Θα χειροκροτήσω οποιαδήποτε επιλογή κάνει ο Πικέ στη ζωή του, αλλά όταν είναι για την φανέλα της εθνικής, θα πρέπει να την φοράει όποιος πραγματικά θέλει να την υπερασπιστεί»

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn