Header Ads


Unlabelled Το "είσαι τρελός" του Λάζαρου στον Χιμένεθ και η Λαμία!

Το "είσαι τρελός" του Λάζαρου στον Χιμένεθ και η Λαμία!


Σε μεγάλα κέφια ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το "διπλό" της ΑΕΚ στη Ριέκα εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη Τύπου τη στιγμή πριν το γκολ του Λάζαρου. Ρισπέκτ του Ισπανού και στον Λιβάγια για τον οποίο είπε ότι έκανε μεγάλο ματς.


Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ αστειεύτηκε με τον Λάζαρο για τη φάση που ο Έλληνας winger πήρε πάνω του τη νικητήρια εκτέλεση φάουλ για το 2-1 επί της Ριέκα, ενώ ουσιαστικά είπε "στοπ" στους πανηγυρισμούς ενόψει Λαμίας.

Συγκεκριμένα ο Μανόλο Χιμένεθ σημείωσε: "Του ζήτησα να το εκτελέσει ο Μπακασέτας και ο Λάζαρος γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να μου λέει “είσαι τρελός;”. Δεν μου άφησε περιθώριο! Οπότε εκεί του είπα κάνε ότι θέλεις. Και το έκανε..."

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ μίλησε για το λίγο χρόνο συμμετοχής του Αραούχο και το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί: "Ήταν μια μεγάλη νίκη που ήρθε μέσα από πολλή δουλειά, είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες μου. Ήθελα να δώσω χρόνο στον Αραούχο περισσότερο, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Τσόσιτς και έπρεπε να περιμένω. Συν του ότι ο Λιβάγια έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θέλαμε και αξίζαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Κοιτάμε βήμα-βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Λαμία και εκεί είναι μόνο το μυαλό μας."

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.