Header Ads


Unlabelled Λιβάγια: «Ο Μελισσανίδης ζει για την ΑΕΚ»

Λιβάγια: «Ο Μελισσανίδης ζει για την ΑΕΚ»


Στους λόγους που επέλεξε να έρθει στην ΑΕΚ, τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Μάρκο Λιβάγια. 



Απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ δηλώνει ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης φορ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να έρθει στην Ένωση, ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας πως «πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει για την ΑΕΚ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια στην ιστοσελίδα «portske.jutarnji.hr»:

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει για την ΑΕΚ. Ήταν ήδη επιτυχημένος πρόεδρος και ξαναμπήκε στην ομάδα για να την οδηγήσει εκεί που ανήκει. Δείχνει την φιλοσοφία του φέρνοντας παίκτες, νομίζω ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα και προσπαθούμε να φτάσουμε στις υψηλότερες θέσεις».

Για τις εντυπώσεις του από την ΑΕΚ: «Προς το παρών όλα πραγματικά είναι σπουδαία. Έχουμε περάσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε αφού είμαστε καινούργια ομάδα, υπήρξαν έξι με επτά παίκτες που ήρθαν αλλά μπορώ να πω ότι έχουμε ισορροπημένο ρόστερ και πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει πολλά αυτή την σεζόν.
Για τους στόχους του με την ΑΕΚ: «Ήρθα στην ΑΕΚ βλέποντας την ως μια ευκαιρία για αν αποδείξω πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην Λας Πάλμας, αλλά η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ με ενέπνευσε. Η προοπτική και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ ήταν κάτι καλό. Κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι πάντα ενδιαφέρον, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος λόγος που ήρθα στην ΑΕΚ».

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Για αρκετά χρόνια η ΑΕΚ ήταν εκτός Ευρώπης και έτσι ο συντελεστής μας ήταν κακός. Είχαμε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά νομίζω ότι απέναντι στην Μπριζ δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να διορθώσουμε τα πράγματα. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ είναι τέσσερις ομάδες που μπορούν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, νομίζω ότι όλοι μας έχουμε ίσες ευκαιρίες».

Για το ότι η ΑΕΚ και ο ίδιος θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν: «Από την Μίλαν θυμάμαι ωραία πράγματα. Έχω πολλούς φίλους και θα είναι χαρά μου να παίξω στον Σαν Σίρο και πάλι».

Για την Ριέκα: «Πολλοί φίλοι μου, με έχουν ενημερώσει πως θέλουν να έρθουν να δουν το παιχνίδι, με ρωτάνε για εισιτήρια. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντι σε έναν κροατικό σύλλογο σε αυτό το επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι ωραίο να βλέπεις ομάδες της χώρας σου να παίζουν εκεί. Ξέρω κάποια παιδιά της Ριέκα από την ομάδα Νέων της Κροατίας. Ωστόσο, δεν θα είναι πρώτη φορά που θα παίξω κόντρα σε κροατική ομάδα και με την Ίντερ είχα αντιμετωπίσει την Ριέκα».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.