Header Ads


Unlabelled Η φοβερή υπόσχεση Αραούχο και η τρελή ατάκα Λιβάγια για τα γκολ

Η φοβερή υπόσχεση Αραούχο και η τρελή ατάκα Λιβάγια για τα γκολ


Ο Αργεντινός άσος μίλησε για όσα θα δούμε από εδώ και πέρα στην ΑΕΚ, ενώ ο Κροάτης εξήγησε για ποιον λόγο… αποφάσισε να σκοράρει!


Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκαθάρισε ότι η εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης (με 2-2) την Πέμπτη δεν τον αφήνει ικανοποιημένο ως αποτέλεσμα. ωστόσο σημείωσε πως όσο περνάνε τα ματς, η τετράδα της επίθεσης θα είναι ακόμα καλύτερη.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού της Ένωσης στην κάμερα της Cosmote Sport TV: «Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε ξεχάσει τον Ολυμπιακό και να μην τον σκεφτόμαστε, θέλαμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος συνεπώς, γιατί θέλω πάντα να νικάω. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ, ωστόσο πρέπει να μάθουμε να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα, γιατί δημιουργούμε αρκετές αλλά δεν πετυχαίνουμε όσα γκολ μπορούμε.

Κάθε φορά που σκοράρουμε, είτε οι συμπαίκτες μου είτε εγώ, θα είμαι χαρούμενος. Γνωρίζο τον Μάρκο από την Λας Πάλμας, μου αρέσει να παίζω μαζί του, είναι απόφαση του προπονητή αν θα μας έχει στην ίδια εντεκάδα με τον Πέτρο και τον Λάζαρο. Οι τέσσερις μας πάντως συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω ότι αυτό θα αρχίσει να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Απόψε προηγηθήκαμε, αλλά χαλαρώσαμε κάπως, δεχθήκαμε δύο γκολ από την Αούστρια, ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε».

«Για τον κόσμο το έβαλα»!


Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν εκείνος που έσωσε τον βαθμό για την ΑΕΚ κόντρα στην Αούστρια, με τον επιθετικό της Ένωσης να αφιερώνει το γκολ στον κόσμο της ομάδας ο οποίος του ζητούσε να σκοράρει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Θέλαμε τη νίκη και προσπαθήσαμε να την πάρουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Λιβάγια στην κάμερα της Cosmote TV και συνέχισε: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, όλος ο κόσμος ζητούσε να σκοράρω και το έκανα γι΄ αυτούς».

Για τα ματς κόντρα στην Μίλαν: «Θα πάμε στο Μιλάνο για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε κάποιο βαθμό. Μπορεί να μην κερδίζουμε πάντα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.