Header Ads


Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κρισάντους!

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κρισάντους!


Μοιάζει με... ανέκδοτο όμως δεν είναι. Η Λαμία κατέθεσε εξαιρετική πρόταση σε ελεύθερο επιθετικό, ο οποίος έχει να σκοράρει από το 2015!


Τον Γενάρη του 2015 η ΑΕΚ αναζητούσε έναν επιθετικό που θα την βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα. Έτσι αποκτήθηκε ο Μακόλεϊ Κρισάντους για 18 μήνες συν δυο επιπλέον χρόνια επέκταση.

Ο Νιγηριανός στράικερ δεν δικαιολόγησε ποτέ το ταλέντο του και με απολογισμό δυο γκολ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016, για να υπογράψει στην Ρέους στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Πλέον ο Κρισάντους είναι ελεύθερος, καθώς δεν κατάφερε να βρει ομάδα το καλοκαίρι, όμως όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην Λαμία! Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει καταθέσει πρόταση στον 27χρονο άσο περίπου 65.000€ μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίκτη να ζητάει 80.000€.

Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, οπότε αν βρεθεί η λύση κάπου στη μέση, τότε το... "φονικό χαμόγελο" θα επιστρέψει στην Super League!

Το κακό με τον Κρισάντους είναι πως έχει να σκοράρει από τις 28/10/2015 και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Δυο χρόνια δίχως τέρμα δηλαδή...

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.