Header Ads


ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα κάνουν συζητήσεις για αγορά Αραούχο!

ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα κάνουν συζητήσεις για αγορά Αραούχο!


Μία συνέντευξη του Σέρχιο Αραούχο σε ισπανικό ραδιόφωνο αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο στους φίλους της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε ότι η Ένωση θα κάνει προσπάθειες να τον αγοράσει μέσα στη σεζόν γιατί τον θέλει παίκτη της στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.


Φοβερά πράγματα είπε ο Σέρχιο Αραούχο στο ισπανικό ραδιόφωνο "Fiebre Amarilla" ερωτηθείς για το θρίλερ της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Ο "Τσίνο" αποκάλυψε ότι πολλές ομάδες επικοινώνησαν μαζί του για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο ο ίδιος τους είχε ξεκαθαρίσει ότι αν φύγει από την Λας Πάλμας η μόνη ομάδα που θέλει να παίξει είναι η ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός της Ένωσης αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν θα κάνει νέα κρούση στην ισπανική ομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της αγοράς των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πράγματι οι δύο πλευρές όταν συμφώνησαν για το δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσουν εκ νέου τον Δεκέμβριο για το θέμα της αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Αραούχο ανέφερε επίσης ότι η ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να τον αγοράσει ώστε η απόκτησή του να συνδυαστεί με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου!

Στα αξιοσημείωτα της συνέντευξης είναι και η ερώτηση που απάντησε σχετικά με την υποδοχή του ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός δήλωσε εκστασιασμένος από την αγάπη των φίλων της Ένωσης, τονίζοντας ότι είναι ευτυχία για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μία ομάδα που τον αγαπούν όλοι.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο τον οποίο ήρθε για να τον μεταφέρει στα γραφεία της ΠΑΕ, την επόμενη κατέληξε στο συνεργείο από την... αγάπη των "κιτρινόμαυρων" οπαδών.

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.