Header Ads


Χιμένεθ: "Αυτά είπα στον Λάζαρο την ώρα που ήρθε κατά πάνω μου"

Χιμένεθ: "Αυτά είπα στον Λάζαρο την ώρα που ήρθε κατά πάνω μου"


Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τη φοβερή στιγμή μετά το υπέροχο γκολ του Χριστοδουλόπουλου απέναντι στη Ριέκα.


- Τι του είπατε όταν πανηγύρισε δίπλα σας, λίγο μετά το γκολ;

Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Θέλαμε και οι δύο να δείξουμε ο ένας στον άλλον ότι είμαστε ευγνώμονες για ό,τι συνέβη και ήταν καλό για την ομάδα. Εγώ είμαι από τους προπονητές που επιλέγω ποιος θα εκτελέσει τα κόρνερ, τα φάουλ ή τα πέναλτι, αλλά ταυτόχρονα δίνω και ελευθερία στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί μ' αρέσει να έχουν την αυτοπεποίθηση και τον αυτοέλεγχο για να παίρνουν αποφάσεις. Μου αρέσει να έχουν οι παίκτες μου ισχυρή προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο”.

- Αυτή η αυτοπεποίθηση αποδεικνύει στην πράξη ότι η ομάδα πλέον διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα; Κάτι που κάνει τη διαφορά σε υψηλό επίπεδο.

Η προσωπικότητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει μια ομάδα ως σημαντική. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει παίκτες με πολλά προσόντα, όμως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Αυτό είναι πάνω απ' όλα”.

- Τώρα υπάρχει μπροστά σας η Λαμία, η οποία ναι μεν είναι νεοφώτιστη, αλλά κόντραρε τον Ολυμπιακό, δεν ηττήθηκε στην Ξάνθη και επικράτησε μέσα στην Τρίπολη. Τι σας ανησυχεί περισσότερο;

Δεν με ανησυχεί κάτι συγκεκριμένο. Σέβομαι απόλυτα τη Λαμία ως αντίπαλο, όπως άλλωστε σέβομαι και κάθε άλλη ομάδα. Έχει δείξει ότι έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και ότι θα αποτελέσει “πρόβλημα” για κάθε αντίπαλο. Δεν είναι ...καλεσμένη στην μεγάλη κατηγορία, δεν βρίσκεται τυχαία εδώ και δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Γι' αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο αντίπαλός μας ετοιμάζεται για το παιχνίδι αυτό εδώ και μια εβδομάδα, ενώ εμείς θα έχουμε σαφώς λιγότερες μέρες, αλλά ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.