Header Ads


Unlabelled Το ''Ευχαριστώ'' Μελισσανίδη στον Ρομαό!

Το ''Ευχαριστώ'' Μελισσανίδη στον Ρομαό!


Τελείωσε το συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου το 2-0 έγινε 3-2 και για μία ώρα στο ΟΑΚΑ ξεφάντωναν οι μάου- μάου της ΑΕΚ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Τρισευτυχισμένοι. Ο πανζουρισμός και στο αποδυτήριο των ποδοσφαιριστών.


Όταν, τελικά, έπεσαν οι τόνοι του ενθουσιασμού, ο Μελισσανίδης έκανε νεύμα στον υπεύθυνο τύπου, τον κύριο Δημάτο: «Δεν είμαστε αχάριστοι εμείς… Να στείλεις «ευχαριστήριο τηλεγράφημα» στους κύριους Χάσι, Ρομαό, προπονητή και αρχηγό των αντιπάλων μας…». Για ποιο λόγο;

Το «δώρο» στην ΑΕΚ έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού όταν έβαλε… στόπερ(!) τον Ταχτσίδη. Δεν είχε άλλον, θα πείς . Για την ΑΕΚ ήταν αληθινή προσφορά, που προέκυψε διότι ο Χάσι απέσυρε τον κάπταιν Ρομαό, τον ποδοσφαιριστή που ''ξύπνησε'' την ΑΕΚ!

Κερδίζει 2-0 ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ χάνει την ισορροπία της, θολώνει η σκέψη της και φρενάρεται η αγωνιστικότητα της. Ο Ρομαό με την απόλυτα ηλιθιότητα του κάνει νταηλίκια!!! Προκαλεί. Μαγκιά πειραιώτικη. Λες και βρίσκεται στο Καραϊσκάκη ο ανόητος.

Με τις μαλακίες του Ρομαό «φτιάχτηκαν» οι αεκτζήδες! Μίλησε το γαμώτο τους. Ενώ η αληθινή μαγκιά στην περίπτωση είναι η μούγκα. Συνέφερε στον Ολυμπιακό να το πάει λάου- λάου, να παραμείνει στο χαλαρό η ΑΕΚ.

Από το φόβο μήπως πάρει και δεύτερη κίτρινη ο μαύρος τσαμπουκάλης Ρομαό, τον αντικατάστησε ο προπονητής του. Γιατί, λοιπόν, να μην ευχαριστήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ τους Χάσι, Ρομαό, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ιστορική ανατροπή;

*apodytiriakias.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.