Header Ads


100αρα η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στην Μπράουνσβαϊγκ!

100αρα η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στην Μπράουνσβαϊγκ!


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Bosch Rexroth Cup η ΑΕΚ, επικρατώντας της Μπράουνσβαϊγκ με 100-97. 


Μια ΑΕΚ εξαιρετική επιθετικά, η οποία ωστόσο εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες, παρουσιάστηκε στην πρώτη ημέρα του Bosch Rexroth Cup.

Η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει της Μπράουνσβαιγκ με 100-97 σε ένα παιχνίδι πραγματικό... φεστιβάλ, καταφέρνοντας να ξεδιπλώσει αρκετές από τις επιθετικές της αρετές και απέδειξε για ακόμα ένα ματς πως την φετινή χρονιά στόχος του τεχνικού τιμ είναι να παίζει γρήγορο και σύγχρονο μπάσκετ.

Εξαιρετικός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κέλσι Μπάρλοου ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 19. Θετικό πρόσημο είχε και η παρουσία των Μωραΐτη και Μαυροειδή οι οποίοι είχαν 13 και 15 αντίστοιχα.

Ένας τομέας που ίσως χρήζει ανησυχίας είναι αυτός των ριμπάουντ με την ΑΕΚ να μαζεύει 22 τη στιγμή που η γερμανική ομάδα είχε 37.

Στα του αγώνα η 2η περίοδος ήταν και το καλύτερο διάστημα της Ένωσης στο παιχνίδι. Η ανάπαυλα βρήκε τους κιτρινόμαυρους στο +11 (47-36). Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Βασίλισσα να προηγείται στο 33΄ με 80-68, ωστόσο κάπου εκεί το πράγμα άρχισε να… μπερδεύει.

Απανωτά λάθη από μεριάς Ένωσης, έδωσαν δικαιώματα στους παίκτες της Μπραουνσβάιγκ να πλησιάσουν στο σκορ, με τη διαφορά ένα λεπτό πριν το τέλος να φτάνει στην ελάχιστη τιμή της (96-95). Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν ψύχραιμοι στις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, κατάφεραν να φύγουν τελικά με το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο της στον αυριανό (16/09, 20:00) τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Βίρτσμπουργκ – Αμβούργο.

Τέλος στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί, παρέμεινε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το Μάικ Γκριν.

ΑΕΚ: (Μανωλόπουλος) Ελόνου 2, Τζέιμς, 2, Ξανθόπουλος, Σάκοτα 9, Άτιτς 7, Λαρεντζάκης 19, Μπάρλοου 25, Τσαλμπούρης 8, Μοραΐτης 13, Μαυροειδής 15

Δεκάλεπτα: 21-22, 26-14, 27-28, 26-33

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.