Header Ads


Unlabelled Απίστευτο το «τρικ» που ετοιμάζει ο Χιμένεθ για το ματς κόντρα στην Μπριζ!

Απίστευτο το «τρικ» που ετοιμάζει ο Χιμένεθ για το ματς κόντρα στην Μπριζ!


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για ν' αντιμετωπίσει την Μπριζ και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να τραβήξει λαγό από το μανίκι...


Τι έχει κατά νου ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης;

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τη Μπριζ και φάνηκε κατασταλαγμένος ως προς τη διάταξη.

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά, στο οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποίησε και στα 90 λεπτά το 4-3-3 ως διάταξη της ομάδας του, ήταν ένα πρώτο δείγμα εν όψει Μπριζ. Και σήμερα ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε με πιο σαφή τρόπο της σκέψεις του, αφού αυτό το σύστημα χρησιμοποίησε σε μια μικρή (σε διάρκεια) δοκιμή που έκανε με τους παίκτες του.

Όσον αφορά στους παίκτες που χρησιμοποίησε, στην άμυνα δεν υπήρξαν εκπλήξεις, με τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λόπες να παίζουν με τους βασικούς. Στο ρόλο του αμυντικού χαφ ήταν ο Σιμόες και εσωτερικοί μέσοι ήταν ο Γιόχανσον και ο Γαλανόπουλος. Ο Μάνταλος μετατοπίστηκε ξανά στο αριστερό άκρο και δεξιά ήταν ο Χριστοδουλόπουλος.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Και μπορεί ο Μάρκο Λιβάγια να απουσίαζε με άδεια, όμως η μη χρησιμοποίηση του Αλμέιδα και επιλογή του Έλληνα άσου, ίσως δείχνει ότι υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό του. Πιο σίγουρα συμπεράσματα, ωστόσο, θα βγουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.