Header Ads


Φουλάρει για Ρομέρο η ΑΕΚ (vids)

Φουλάρει για Ρομέρο η ΑΕΚ (vids)


Ο εξτρέμ της Οσασούνα, Χάιμε Ρομέρο έχει ανέβει ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.


Η ΑΕΚ φαίνεται πως πάει πίσω την περίπτωση του Νταρβίν Ματσίς, λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το διαβατήριό του, καθώς η Ένωση δεν έχει τη δυνατότητα να καθυστερήσει κι άλλο την ενίσχυσή της.

Έτσι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες επανέφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ της Οσασούνα, Χάιμε Ρομέρο, για τον οποίο έχει εκφραστεί με καλά λόγια και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, αλλά μετά τον υποβιβασμό της Οσασούνα, ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα και η ΑΕΚ βάζει... πλώρη για την απόκτησή του.

Η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος αν αποκτηθεί θα μετακινηθεί στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Ρομέρο είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και πίσω από τον επιθετικό.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 22 συμμετοχές με την Οσασούνα, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ανήκε στην Ουντινέζε. Πριν τη μεταγραφή του στην Οσασούνα, πέρασε με τη μορφή δανεισμού από τις Μπάρι, Γρανάδα, Ορντουσπόρ, Ρεάλ Μαδρίτης Β' και Σαραγόσα.

Δείτε τον Ρομέρο σε βίντεο:






*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.