Header Ads


Unlabelled «Λαβράκι» από τη Σουηδία τσεκάρει η ΑΕΚ! (video)

«Λαβράκι» από τη Σουηδία τσεκάρει η ΑΕΚ! (video)


Μεταγραφικά δίχτυα στη Σκανδιναβία έχει ρίξει η ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, στη λίστα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται ο μπαρουτοκαπνισμένος (αν και 25χρονος) εξτρέμ Νίκλας Μπέρκροτ. 


Μια αντίστοιχη περίπτωση Γιόχανσον για τη θέση του εξτρέμ εξετάζει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, στη λίστα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται ο Νίκλας Μπέρκροτ, που αγωνίζεται στην Νόρκεπινγκ.

Ο 25χρονος εξτρέμ έχει προταθεί στον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» από άνθρωπο που έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του και φαίνεται πως αποτελεί μια περίπτωση που τον ενδιαφέρει!

Άλλωστε πρόκειται για μία θέση στην οποία η ΑΕΚ θα ενισχυθεί δεδομένα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εφόσον αποχωρήσει ο Πατίτο Ροντρίγκες να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές! Παράλληλα, η Σουηδία είναι μία αγορά την οποία γνωρίζει άριστα ο Μαϊστόροβιτς και σίγουρα θα έχει γνώμη για τον ποδοσφαιριστή!

Ο Μπέρκροτ αποκτήθηκε από την Νόρκεπινγκ ως ελεύθερος τον περασμένο Γενάρη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, εάν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, μπορεί να το κάνει με ένα ποσό κοντά στις 300-350 χιλ. ευρώ από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του!

Μάλιστα, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή προκύπτει πως είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την σουηδική ομάδα το καλοκαίρι και να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ η ευρωπαϊκή συμμετοχή του «δικέφαλου» αποτελεί δέλεαρ!

inner

Ο Σουηδός άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπόλτροπς, από την οποία τον απέκτησε το 2006 η Γκέτεμποργκ. Ένα χρόνο αργότερα, κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα σε ηλικία 15 ετών και έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας! Μία εβδομάδα μετά δε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από πρωτοβουλία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον κάλεσε για δοκιμαστικά αλλά αυτά δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη για τον Σουηδό!

Ακολούθησε ένας δανεισμός στην Μπρομαποϊκάρνα το 2011 αλλά και στη Λεϊρία αμέσως μετά, με την πρώτη να τον κάνει δικό της το 2013. Το Γενάρη του 2015 μετακόμισε στην Νόρκεπινγκ, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα! Συνολικά, ο Μπέρκροτ έχει προλάβει ήδη (παρότι είναι μόλις 25 ετών) να αγωνιστεί σε 217 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (μετράει συμμετοχές και σε προκριματικά Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ έχει σκοράρει 32 φορές! Με τη φανέλα της Νόρκεπινγκ, φέτος, έχει αγωνιστεί στις 11 από τις 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (στις 10 έχει ξεκινήσει βασικός), ενώ μετράει 2 γκολ.





*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.