Header Ads


Unlabelled Σάλος στην Αργεντινή με αμυντικό που τσιμπούσε με… βελόνα τους αντίπαλους! (video)

Σάλος στην Αργεντινή με αμυντικό που τσιμπούσε με… βελόνα τους αντίπαλους! (video)


Τι τάκλιν, τζαρτζαρίσματα και man to man. Αυτά είναι για τους… φλώρους. Έτσι πίστεψε ένας αμυντικός στην Αργεντινή, που εκνεύρισε τους επιθετικούς της Εστουδιάντες περνώντας τους… σταυροβελονιά! 


Άλλος αφήνει ενθύμιο ένα σημάδι από τις τάπες του. Άλλος αποκαλύπτει δραστηριότητες συζύγων/αδελφών που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του αντιπάλου. Άλλος χτυπάει εκτός φάσης ή χουφτώνει στα κόρνερ.

Γενικώς υπάρχουν διάφοροι (παράνομοι) τρόποι για να αντιμετωπίσεις έναν επιθετικό. Αυτός που σκέφτηκε όμως ένας Αργεντινός θα έκανε και τον πιο αλανιάρη στόπερ ομάδας Γ’ τοπικού που αγωνίζεται σε γαρμπίλι να ζηλέψει.

Όπως ομολόγησε λοιπόν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Φεντερίκο Αγιέντε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Εστουδιάντες (όπου η ταπεινή Πασίφικο έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-2) σκέφτηκε έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο να εκνευρίσει τους αντιπάλους: Τσιμπώντας τους με μια… βελόνα που είχε κρύψει στις κάλτσες του!

«Τι περιμένετε από μένα να κάνω; Το ποδόσφαιρο είναι για τους έξυπνους. Ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι βρώμικο και γι’ αυτό τσιμπούσα τους επιθετικούς της Εστουδιάντες. Οι παίκτες από την πρώτη κατηγορία δυσαρεστούνται όταν παίζεις σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», εξήγησε κυνικά. Και παραδέχθηκε ότι ειδικά τον Χουάν Οτέρο τον… τάραξε στο τσιμπίδι!

«Τέσσερις φορές το έκανε. Άλλαξα θέση επειδή με τσιμπούσε σε κάθε μαρκάρισμα. Το είπα στον διαιτητή, αλλά δεν με πίστεψε. Το είπα και στον επόπτη και απλά χαμογέλασε», αποκάλυψε ο ίδιος ο παθών όταν ρωτήθηκε.

Όπως είναι λογικό, οι αποκαλύψεις του Αγιέντε προκάλεσαν σάλο στην Αργεντινή. Και παρόλο που επιχείρησε να «μαζέψει» το θέμα, λέγοντας ότι αστειευόταν, ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε αποφασισμένος να τον διώξει από την ομάδα. Και δυστυχώς αυτό δεν είναι ένα κακό όνειρο από το οποίο κάποιος θα τον… τσιμπήσει για να ξυπνήσει!



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.