Header Ads


Unlabelled Toν «αρτίστα» που ήθελε η ΑΕΚ, θα πάρει ο ΠΑΟΚ;

Toν «αρτίστα» που ήθελε η ΑΕΚ, θα πάρει ο ΠΑΟΚ;


Παίκτης με «μαγικό» πόδι που έφτασε πολύ κοντά στην Ένωση, φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά. Δείτε τον σε δράση.


Θεωρείται δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν έναν επιτελικό μέσο που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι, μιας και εκεί διαπιστώθηκε φέτος ότι η ομάδα είχε σημαντικό πρόβλημα.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που έχουν δει το φως της επικαιρότητας είναι κι αυτό του Βούλγαρου Γκεόργκι Μιλάνοφ. Πρόκειται «βιρτουόζο» παίκτη, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που όντως βρίσκεται σε πρώτες επιλογές των ανθρώπων του Δικεφάλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog.

Ο 25χρονος άσος, διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, είχε απασχολήσει και πέρυσι το καλοκαίρι ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, η οποία έψαχνε τότε για αντικαταστάτη του Έλντερ Μπαρμπόσα. Στην Ένωση άρεσε πολύ ο νεαρός μπαλαδόρος, ωστόσο το deal με την ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε να γίνει, παρότι τα δημοσιεύματα ανάφεραν ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν για την απόκτησή του 600.000 ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν και όπως λέγεται υπάρχει πρόθεση να προχωρήσουν την περίπτωσή του, χωρίς, πάντως, να είναι η μοναδική υπόθεση που απασχολεί «ζεστά» τον Λούμπος Μίχελ.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη σε καλή ηλικία, με ταχύτητα, ντρίμπλα και αριστοτεχνικό αριστερό πόδι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.