Header Ads


Unlabelled Όταν ο Αραούχο έγινε… Ντέμης! (pics/video)

Όταν ο Αραούχο έγινε… Ντέμης! (pics/video)


Δεν είναι ιεροσυλία. Ούτε ποδοσφαιρική βλασφημία. Εκτός κι αν υπάρχουν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ που βλέποντας το Νο 11 να πιάνει ανάποδη κεφαλιά αλά… «Εξορκιστή» ΔΕΝ θυμήθηκαν τον Ντέμη Νικολαΐδη! 


Όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι στην πλάτη, κάποιοι το ψιθύρισαν. Όταν άρχισε να κάνει «μπαμ» η ποιότητά του, κάποιοι άρχισαν να κάνουν πιο φωναχτά τον συνειρμό.

Φτάνοντας όμως στο βράδυ της Τετάρτης όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ μπόρεσαν να το παραδεχθούν χωρίς το άγχος της ποδοσφαιρικής… βλασφημίας:

Ο Σέρχιο Αραούχο τους θύμισε περισσότερο από ποτέ (και περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον) τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Όχι επειδή η αξία του μπορεί να χαρακτηριστεί εφάμιλλη. Άλλωστε -όσο κι αν μάγεψε με τις εμφανίσεις του το τελευταίο πεντάμηνο- το δείγμα είναι πολύ μικρό για να γίνει σύγκριση. Αλλά επειδή ο τρόπος που πέτυχε το ενδεχομένως τελευταίο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα έφερε αναπόφευκτα στο μυαλό μια από τις… trademark κινήσεις Ντέμη!

via ytCropper

Βλέποντας λοιπόν το Νο 11 να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και τον Αργεντινό να σκοράρει σαν το κεφάλι να μην έχει… ρουλεμάν, ποιος ήταν αλήθεια ο φίλος της ΑΕΚ που δεν σκέφτηκε την εποχή που ο πρώην πρόεδρος μιμούνταν την πρωταγωνίστρια του «Εξορκιστή»;

Ποιος δεν θυμήθηκε με νοσταλγία την περίφημη συνεργασία με τον Βασίλη Τσιάρτα, όταν εκείνος έστελνε την μπάλα «να σβήσει» (όπως θα ‘λεγε κι ο ίδιος) στην περιοχή και ο Ντέμης έμπαινε σφήνα σε άμυνα και τερματοφύλακα;

Είτε απέναντί του ήταν ο Κολτσίδας και ο Κατσαμπής, είτε ο Ιέρο και ο Μακελελέ. Είτε έστελνε το συστημένο στον Κατεργιαννάκη, είτε στον Κασίγιας. Είτε κάρφωνε κάποιον εκ των Άρη και ΠΑΟΚ, είτε έκανε τη Φιλαδέλφεια να παραληρεί, γράφοντας το 3-1 στο επικό 3-3 με τη Ρεάλ!

inner

via ytCropper

inner

via ytCropper

inner


via ytCropper

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.