Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ για Βάργκας: «Ήταν με το ένα πόδι στην ΑΕΚ και με το άλλο εκτός»

Χιμένεθ για Βάργκας: «Ήταν με το ένα πόδι στην ΑΕΚ και με το άλλο εκτός»


Τους λόγους που σταμάτησε να χρησιμοποιεί τον Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM ο Μανόλο Χιμένεθ. 


Γιατί κατέληξε να έχει παροπλισμένο τον Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ εξήγησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι ο Βενεζουελάνος έθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας με την αγωνιστική του συμπεριφορά μετά την απόρριψη της πρότασης ανανέωσης που του έγινε.

«Ήταν το άλογο που είχα στη μάχη από τη μέρα που ήρθα. Τον έβαλα όσο περισσότερο μπορούσα. Αλλά από τον Ιανουάριο είχε το ένα του πόδι στην ΑΕΚ και το άλλο εκτός. Τελείωνε το συμβόλαιο του και άκουγε άλλες προτάσεις. Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αυτά έπρεπε να τα βάλει για να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά κάποιες φορές το θέλω είναι πάνω από το μπορώ. Ήταν δύσκολο και για εκείνον και για μένα όλο αυτό. Όταν κάποιος και ειδικά ένας μεγάλος παίκτης δεν είναι συγκεντρωμένος, είναι δύσκολο για τον προπονητή.

Ήθελε τον Γενάρη να φύγει γιατί τελείωνε το συμβόλαιο του. Μίλησα μαζί του και δεν έδειξε ενδιαφέρον, αλλά η ΑΕΚ έπρεπε να συνεχίσει. Η ΑΕΚ του έκανε πρόταση την οποία δεν την δέχθηκε. Από τον Ιανουάριο και μετά, σκεφτόταν περισσότερο ότι τελείωνε το συμβόλαιο του και όχι να βοηθήσει την ομάδα. Θέλω να πω ότι δεν το θεωρώ κακή συμπεριφορά από μέρος του παίκτη. Πίστευε ότι δεν θα συνεχίσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του και έδειχνε ότι δεν ήθελε να παίξει. Αυτό ήταν δύσκολο για τον προπονητή»
, ανέφερε.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.