Χιμένεθ: «Αυτοί είναι οι πιο υποδειγματικοί επαγγελματίες στην ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

Χιμένεθ: «Αυτοί είναι οι πιο υποδειγματικοί επαγγελματίες στην ΑΕΚ»

Written By Juker on Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017 | 2:13 μ.μ.

Τους παίκτες που έχουν δείξει την πιο επαγγελματική συμπεριφορά απ’ όλους στην ΑΕΚ κατονόμασε (με αφορμή τις περιπτώσεις Βάργκας και Πατίτο) ο Μανόλο Χιμένεθ. 


Το εγκώμιο τριών συγκεκριμένων παικτών του έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στο πλαίσιο της απάντησής του στον ΣΠΟΡ FM για τα θέματα των Βάργκας και Πατίτο, ο Ανδαλουσιανός σημείωσε ότι ήταν μεν επαγγελματίες, αλλά υπόδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς ήταν οι Ντίντακ, Κολοβέτσιος και Πέκχαρτ (τα συμβόλαια των οποίων επίσης λήγουν το καλοκαίρι).

«Του έγινε μια πρόταση την οποία δεν δέχθηκε. Έχουμε μιλήσει ξανά μαζί. Τόσο ο Βάργκας, όσο και ο Πατίτο δεν το δέχονται αυτό (σ.σ. να τους προταθεί μείωση αποδοχών). Στη ζωή όλα είναι προσφορά και ζήτηση. Φέρνεις μια τιμή και αν δεν πάρεις αυτά που ζητάς, μπορείς να φύγεις.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όλα αυτά έγιναν πιο δύσκολα να τα διαχειριστούμε. Θέλω να πω εδώ ότι και ο Βάργκας και ο Πατίτο είναι καταπληκτικά παιδιά και επαγγελματίες. Αυτοί όμως που είναι υποδειγματικοί επαγγελματίες είναι ο Κολοβέτσιος, ο Πέκχαρτ και ο Ντίντακ. Αν και το δικό τους συμβόλαιο επίσης έληγε, σε κάθε προπόνηση τα έδιναν όλα και δεν με άφησαν να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο»
, σημείωσε χαρακτηριστικά.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn