Header Ads


Μπουφόν: «Εχω μια τελευταία ευκαιρία για το CL»

Μπουφόν: «Εχω μια τελευταία ευκαιρία για το CL»


Λίγο μετά τη χαμένη ευκαιρία για το τρεμπλ, ο Τζίτζι Μπουφόν δήλωσε ότι θα έχει ακόμα μία ευκαιρία για να κατακτήσει το Champions League με την Γιουβέντους.


«Οσον αφορά εμένα, έχω μια τελευταία ευκαιρία» είπε στην Gazzetta dello Sport ο Μπουφόν. «Εχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, είμαστε στο Champions League και θα προσπαθήσουμε ξανά να το κατακτήσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε, δουλέψαμε για να το διεκδικήσουμε. Τα δώσαμε όλα για μισή ώρα, ύστερα από αυτό, δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν ξέρω αν σε αυτό το πρώτο μισάωρο ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας για να είμαστε στο επίπεδό τους αλλά η αλήθεια είναι ότι μας έλειπε κάτι. Αυτό που σε κρατά στο επίπεδο του αντιπάλου σε αγώνες σαν και αυτόν».

Ο Μπουφόν συνέχισε. «Δεν μετανιώνουμε για κάτι. Οι αντίπαλοι έδειξαν ότι είναι καλύτεροι από εμάς και ότι άξιζαν να νικήσουν, όμως θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα. Αυτές οι top ομάδες έχουν συνηθίσει να κερδίζουν παιχνίδια σαν και αυτά επειδή είναι επίσης τυχερές. Κάθε μικρή λεπτομέρεια πάει καλά για εκείνες και άσχημα για όλους τους άλλους».

«Είναι λίγο σαν αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία. Οταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, τα πράγματα πηγαίνουν καλά για σένα και όχι για τους άλλους. Νομίζαμε ότι είμαστε στα ίσα μαζί τους, όμως ό,τι συνέβη στο δεύτερο μέρος μας άφησε απογοήτευση αφού όταν βλέπεις μια ομάδα να είναι εξαιρετική και δεν έχεις το σθένος να παλέψεις, σημαίνει ότι είσαι κατώτερος των προσδοκιών».

«Θα ήταν λάθος να θυμώσουμε αφού αυτό που κάναμε ήταν εξαιρετικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι που δύσκολα θα γινόταν στο μέλλον. Λυπάμαι που χάσαμε με τόσο άσχημο τρόπο αφού όταν χάνεις οριακά νιώθεις ότι είσαι στο ίδιο επίπεδο με τον άλλο, όμως αυτό έδειξε ότι δεν ήμαστα καλοί. Μας έκανε να μοιάζουμε σαν να μην είχαμε προετοιμαστεί καλά και ότι γίναμε κομμάτια στην πρώτη δυσκολία. Δεν ήταν πάντως έτσι. Πραγματικά. Σαν αρχηγός, η πρώτη απογοήτευση είναι ότι χάσαμε, όμως η μεγαλύτερη ήταν ότι δεν καταφέραμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας. Εναν τίτλο που άξιζαν για όσα μας έχουν δώσει».

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.