Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ: «Να αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League»

Χιμένεθ: «Να αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League»


Την ευχή να συναντήσει την Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας το δύσκολο ευρωπαϊκό έργο της ΑΕΚ, αλλά και την σχέση του με τον ισπανικό σύλλογο. 


Για την πιθανότητα να συναντήσει τη Σεβίλλη ως αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε το δύσκολο έργο της ομάδας του στην Ευρώπη, τονίζοντας πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στους ομίλους της διοργάνωσης και όχι νωρίτερα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αλλά η Σεβίλλη είναι μια ισχυρή ομάδα και δεν θα ήθελα να αναμετρηθούμε με αυτούς στα προκριματικά, επειδή θέλω να προκριθεί η ομάδα μου, αλλά θέλω να προκριθεί και η Σεβίλλη. Αυτός που θα υποφέρει σε τέτοια περίπτωση, θα είναι η καρδιά μου», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Θα ήθελα να κάνουμε μια καλή πορεία αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα προκριματικά είναι πολύ δυνατές. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε δύο προκριματικούς γύρους για να φτάσουμε στους ομίλους και αν συμβεί αυτό, μετά θα είμαι χαρούμενος να κληρωθούμε με την Σεβίλλη».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.