Header Ads


Unlabelled Στον... αστερισμό του Ρομέρο

Στον... αστερισμό του Ρομέρο


Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες στο... κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ τους


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Χάιμε Ρομέρο είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εφημερίδα που τονίζει πως ο Ισπανός έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πλέον φουλάρει για την απόκτηση του. Τονίζει ότι η Ένωση παρακολουθεί τον παίκτη από τον Φεβρουάριο και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του. Από εκεί και πέρα η Ώρα τονίζει πως η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να φέρει μεταγραφές στην ΑΕΚ. "Φορτσάρει μεταγραφικά η ΑΕΚ προκειμένου να κλείσει δύο ακραίους και έναν στόπερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας" γράφει.

LIVE SPORT

"Χωρίζει κι έρχεται" έχει τίτλο η εφημερίδα αναφερόμενη στον Χάιμε Ρομέρο. Όπως τονίζει η ΑΕΚ περιμένει να λυθεί η συνεργασία του παίκτη με την Οσασούνα ώστε να προχωρήσει τη μεταγραφή. Ο μάνατζερ του Ρομέρο μιλάει και τονίζει πως ο πελάτης του αρνήθηκε να αγωνιστεί στη Σεγούνδα με την ομάδα της Παμπλόνα. Από εκεί και πέρα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Ντίντακ Βιλά και τονίζεται πως η Εσπανιόλ είναι έτοιμη να πληρώσει για την απόκτηση του.

SPORTDAY

"Στο χέρι της ο Ρομέρο" έχει τίτλο η εφημερίδα. Ο Ισπανός είναι και εδώ το κεντρικό πρόσωπο του "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ. Τονίζεται πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρομέρο που λύνει τη συνεργασία του με την Οσασούνα και μετακομίζει στη Αθήνα.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.