Header Ads


Unlabelled Τρία χρόνια, ένα περιβραχιόνιο, ένα κύπελλο και μια… κουτουλιά

Τρία χρόνια, ένα περιβραχιόνιο, ένα κύπελλο και μια… κουτουλιά


Ο Αραβίδης αποχωρεί από την ΑΕΚ, μετά από μια θυελλώδη σχέση, έχοντας αφήσει το στίγμα του.


Η αλήθεια είναι πως η αποψινή ανακοίνωση έμοιαζε ως το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Βλέπετε, όλα όσα έγιναν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τον Χρήστο Αραβίδη, δηλαδή από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν ήταν ικανά για να «σβήσουν» όλα όσα είχαν συμβεί στο πρώτο μισό. Το γυαλί που είχε ραγίσει με την ανάρτηση του περασμένου Σεπτέμβρη και κυρίως με την αποβολή τον περασμένο Δεκέμβρη και δεν κόλλησε στο διάστημα που ο Ισπανός τεχνικός είχε επανενεργοποιήσει τον «Άραβα»,  έσπασε οριστικά απόψε το βράδυ. Με επίσημη ανακοίνωση. Τρια χρόνια μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και λίγες μέρες πριν την λήξη του.

Σ’ αυτά τα τρια χρόνια, ο Αραβίδης πρόλαβε να κάνει πολλά. Τόσα, όσα να αφήσει στίγμα του. Ήταν πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην ανοδο από την Β’ εθνική, σήκωσε το κύπελλο πέρυσι και μάλιστα χωρίς μπροστινό δόντι το οποίο είχε σπάσει κατά την διάρκεια του τελικού, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ. «Έγραψε» ΑΕΚ στο κεφάλι του με ανάλογο κούρεμα. Είχε διαλέξει την φανέλα με το 21. Πήρε αγκαλιά τον Γιάννη Μανιάτη, όταν είχε κτυπήσει σοβαρά και σφάδαζε από τον πόνο κατά την διάρκεια της ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2015. Έβαλε γκολ στο Καραϊσκάκη. Αποβλήθηκε με μια κουτουλιά πριν το δεκάλεπτο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, πριν από μερικούς μήνες. Έπαιρνε πάντα τον λόγο και μιλούσε στα αποδυτήρια, στις δύσκολες στιγμές. Ακόμα και στο διάστημα που ήταν εκτός αποστολών. Τον πήρε ο Χιμένεθ στην αποστολή για τον φετινό τελικό του κυπέλλου, παρόλο που ήταν δεδομένο πως δεν θα έπαιζε λόγω τραυματισμού. Είχε κάνει ατυχέστατο ποστάρισμα στο facebook τον περασμένο Σεπτέμβρη και είχε ζητήσει συγγνώμη.

Έκανε συνολικά 96 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε συνολικά 34 γκολ. Οι 76 συμμετοχές ήταν για πρωτάθλημα, οι 20 για το κύπελλο και η μια στην Ευρώπη απέναντι στην Σέντ Ετιέν. Στο πρωτάθλημα είχε 29 γκολ και στο κύπελλο πέντε. Τελευταία φορά που σκόραρε με την φανέλα της ΑΕΚ, ήταν στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, στις 6 του περασμένου Απρίλη. Τελευταία φορά που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, ήταν στις 23 του περασμένου Απρίλη, στην Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό. Ενώ τελευταία παρουσία του Αραβίδη μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, ήταν στις 12 Μάρτη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν μάλιστα πέτυχε και γκολ.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.