Έτσι την... ακούνε πλέον οι ΑΕΚτζήδες! (ΒΙΝΤΕΟ) | AEK Fans Blog

Έτσι την... ακούνε πλέον οι ΑΕΚτζήδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Juker on Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 | 9:17 μ.μ.

Τρελάθηκαν οι οπαδοί της Ένωσης με την υπογραφή της υψομετρικής μελέτης, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και το ξεκίνημα των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Τα μεταγραφικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα για τους ΑΕΚτζήδες. Αυτή τη διάθεση δείχνουν, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου. Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί όνειρο κάθε Ενωσίτη, το οποίο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Οι οπαδοί όμως βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένουν πως και πως να δούνε μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά. Αυτός θα είναι ο παράδεισος για κάθε ΑΕΚτζή, σύμφωνα με τους Άκλαυτους, οι οποίοι ανήρτησαν στο Facebook ένα βίντεο όπου με φόντο την επουράνια Αγιά Σοφιά, ακούγεται ο ήχος του εκσκαφικού μηχανήματος.

Έτσι την ακούνε πλέον οι ΑΕΚτζήδες... Με τις μπουλντόζες. Όταν η ομάδα είχε δικό της γήπεδο, γκρεμίστηκε για τους γνωστούς λόγους και παραμένει άστεγη για 14 χρόνια, είναι λογικό να υπάρχουν και τέτοιες δημιουργικές υπερβολές, για να περιγράψουν τη λαχτάρα του κόσμου.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn