Header Ads


Θετικός για ΑΕΚ ο Σκόκο!

Θετικός για ΑΕΚ ο Σκόκο!


Ο Νάτσο Σκόκο ανταποκρίνεται θετικά στο... φλερτ των ανθρώπων της ΑΕΚ, που τον θεωρούν το «κλειδί» για να προχωρήσει η μεταγραφή του.


Όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ ξεκίνησε το... φλερτ με τον Νάτσο Σκόκο, αφού μετά από διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους του, άνθρωπος της ομάδας μίλησε απευθείας μαζί του και του εξέφρασε την επιθυμία της Ένωσης να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα. Η σημαντική παράμετρος της υπόθεσης, είναι ότι ο Αργεντινός άσος ανταποκρίνεται θετικά σε αυτή την προσπάθεια της ΑΕΚ να τον κάνει ξανά δικό της, κάτι που θεωρείται «κλειδί» για τη μεταγραφή.

Στα χρόνια που έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε ο Σκόκο από την ΑΕΚ, υπήρξαν αρκετές φορές που δέχθηκε... ανοίγματα από την πλευρά της ομάδας. Όπως έχει τονιστεί, τώρα υπάρχει πιο ξεκάθαρη και συνολική επιθυμία για την επιστροφή του από ποτέ. Αλλά το ίδιο πιο ζεστός από ποτέ εμφανίστηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κι εκείνος από την πλευρά του, κάτι που αυξάνει την αισιοδοξία στους Κιτρινόμαυρους ότι θα προχωρήσει η υπόθεση.

Άλλωστε, εξ αρχής στην ΑΕΚ πίστευαν και πιστεύουν ότι ο παίκτης είναι αυτός που μπορεί να παίξει τον κεντρικό ρόλο της υπόθεσης. Γιατί τη δεδομένη στιγμή στα «θέλω» του προστίθεται ως παράμετρος και το γεγονός ότι η Νιούελς του οφείλει ένα σημαντικό ποσό. Και μόνο τυχαία δεν είναι η χθεσινή δήλωση του προέδρου της, ο οποίος τόνισε με νόημα ότι «πρέπει να υπολογίσουμε και τι θέλει ο ίδιος».

Το ψηστήρι της ΑΕΚ προς τον «Δαίμονα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι επαφές είναι συνεχείς, με στόχο η υπόθεση να περάσει σύντομα στο δεύτερο στάδιο, αυτό της συζήτησης του ίδιου με την διοίκηση του συλλόγου της Αργεντινής για το μέλλον του...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.