Header Ads


Έμεινε ελεύθερο το στόπερ για το οποίο ψάχνεται η ΑΕΚ!

Έμεινε ελεύθερο το στόπερ για το οποίο ψάχνεται η ΑΕΚ!


Ο κεντρικός αμυντικός που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης ψάχνει πλέον ομάδα με την ελληνική ομάδα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.


Εκτός από την επιθετική της γραμμή και τις πτέρυγες, η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει και το κέντρο της άμυνάς της το καλοκαίρι. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του Λεάντρο Καμπρέρα, ο οποίος τη φετινή σεζόν μέτρησε 36 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαραγόσα στη Σεγούντα, όπου πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Πρόκειται για μία περίπτωση πολύ ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς, ότι τη σεζόν 2009-2010 κατέκτησε το Europa League με την Αθλέτικο Μαδρίτης. Το ευτυχές για την Ένωση είναι, ότι έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, παράλληλα με άλλες το ίδιο σημαντικές υποθέσεις...

Το σίγουρο είναι, ότι η Ένωση με την απόκτησή του, θα έχει μία τριάδα φωτιά στα στόπερ και με την επιστροφή του Λαμπρόπουλου οι επιλογές που θα έχει ο Χιμένεθ τη νέα σεζόν θα είναι περισσότερες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.