Header Ads


Ο Σκόκο «ψήνεται» να επιστρέψει!

Ο Σκόκο «ψήνεται» να επιστρέψει!


Η ΑΕΚ ποντάρει στην επιθυμία του Αργεντινού για το μεγάλο «μπαμ»


Το όνομα του Νάτσο Σκόκο δεν έπεσε τυχαία στο τραπέζι. Ο Αργεντινός εξακολουθεί να παραμένει αγαπητός στο κοινό της ΑΕΚ, στη διοίκηση ξέρουν πως μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και φαίνεται, πως σε αντίθεση με παλιότερα σενάρια, αυτή τη φορά υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Η Ένωση τις τελευταίες ώρες είναι σε απευθείας ανοιχτή επικοινωνία με τον Σκόκο που «ψήνεται» να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι πιο «ζεστός» από ποτέ σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά η δική του απόφαση θα καθορίσει και τις οριστικές εξελίξεις.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νιούελς, ο Σκόκο είναι τόσο δεμένος με το σύλλογο και θα το σκεφτεί διπλά πριν υποκύψει στο «ψηστήρι» της ΑΕΚ, το οποίο φαίνεται να αποδίδει για την ώρα.

«Δεν είναι προς πώληση, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θέλει κι εκείνος», λένε από τη Νιούελς που οφείλουν αρκετά χρήματα στον Αργεντινό και το γεγονός αυτό αποτελεί ένα επιπλέον όπλο για το δικέφαλο.

Όπως και να 'χει, είναι γεγονός πως Σκόκο για πρώτη φορά έπειτα από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ να επιστρέψει και να γίνει ο ηγέτης της ομάδας που θα χτίσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.