Header Ads


Unlabelled Γιατί ο Χιμένεθ άναψε το πράσινο φως για Ρομέρο στην ΑΕΚ;

Γιατί ο Χιμένεθ άναψε το πράσινο φως για Ρομέρο στην ΑΕΚ;


Ποια είναι τα στοιχεία του Ισπανού ποδοσφαιριστή που τον έκαναν επιθυμητό στην Ένωση.


Η Ένωση ψάχνεται για την ενίσχυση στις πτέρυγες, μία θέση, για την οποία έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα. Τελευταίο ήταν αυτό του Ματσίς, αλλά λόγω προβλημάτων με το διαβατήριό του, η ΑΕΚ φέρεται να μην συνεχίζει τις επαφές. Αυτός όμως που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ο βασικός στόχος είναι ο Χάιμε Ρομέρο.

Πρόκειται για τον 26χρονο εξτρέμ της Οσασούνα, για την απόκτηση του οποίου άναψε το πράσινο φως ο Μανόλο Χιμένεθ. Ποια ήταν τα στοιχεία που έψησαν τον προπονητή της Ένωσης; Ο ποδοσφαιριστής από το Αλμπαθέτε είναι ταχύς με άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που του δίνουν πλεονέκτημα στη διείσδυση. Αυτά τα στοιχεία έψησαν τον Ανδαλουσιανό τεχνικό και έδωσε το οκ. Βέβαια ο παίκτης έχει και άλλα ατού. Είναι αριστεροπόδαρος, παίζει και στις δύο πτέρυγες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι.

Το θέμα είναι, ότι ο Ρομέρο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Οσασούνα, όπου φέτος μέτρησε 22 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ στο Κόπα ντελ Ρέι. Πως θα τον πάρει η ΑΕΚ χωρίς να πληρώσει την ισπανική ομάδα, η οποία τον Ιούλιο του 2016 πλήρωσε μισό εκατομμύριο στην Ουντινέζε για να τον κάνει δικό της;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.