Header Ads


Unlabelled Γι’ αυτό θέλει ΑΕΚ ο Σκόκο!

Γι’ αυτό θέλει ΑΕΚ ο Σκόκο!


Ο Αργεντινός επιθετικός θέλει πολύ να ξανά φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ για πολλούς και διαφόρους λόγους, βλέποντας το παράλληλα σαν μια ευκαιρία για να επιστρέψει στην Ευρώπη.


Η πόρτα της εξόδου της Νιούελς απ’ τον Σκόκο ανοίγει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, έπειτα και απ’ τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αργεντίνος επιθετικός, κάνοντας ξεκάθαρη επίθεση στη διοίκηση της ομάδας και λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.

Αρκετές ομάδες απ’ την Αργεντινή αλλά και η Πούμας του Μεξικό, φέρεται ότι γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του, ενώ πάντα στο κάδρο των ενδιαφερόμενων παραμένει η ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον 32χρονο επιθετικό, αφού παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ο «πόθος» πολλών ΑΕΚτζήδων.

Φαίνεται όμως ότι δεν θέλουν μόνο οι φίλοι της ΑΕΚ να δουν τον Σκόκο ξανά με τη φανέλα της ομάδας, αλλά όπως προκύπτει απ’ την Αργεντινή και ο ίδιος το θέλει πολύ. Ο «υδραυλικός» δεν θέλει να αποχωρήσει μόνο απ’ την ομάδα του, αλλά και απ’ τη χώρα. Συγκεκριμένα, έχει σκοπό να μη φύγει απ’ την Νιουέλς για να πάει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα της πατρίδας του.

Κι’ αυτό γιατί, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί «προδότης» απ’ τους «Λεπρούς», απ’ τη στιγμή που θα αποχωρήσει όπως θα αποχωρήσει, με τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει αυτήν την περίοδο ο σύλλογος.

Άρα ένας ακόμα λόγος που επιλέγει ΑΕΚ ο Σκόκο, πέραν απ’ την αγάπη που είχε δημιουργήσει στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα, είναι και ότι το βλέπει και σαν μια ευκαιρία να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να φύγει απ’ το προβληματικό της Αργεντινής.

Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση του, θα πρέπει να υπάρξουν νεότερα μέσα στο επόμενο διάστημα, όσον αφορά την πώληση ή την αποδέσμευση του. Η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη σε πρώτη φάση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Νιουέλς, καθώς θεωρεί ότι μπορεί ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Αν αυτό δεν γίνει και ο Σκόκο εξοφληθεί απ’ την ομάδα του (κάτι που θεωρείται σχεδόν αδύνατον αυτήν τη στιγμή), τότε θα πράξουν ανάλογα με άλλο σχέδιο.

Όμως θα πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα να πάρουν όλα σιγά σιγά το δρόμο τους, γιατί ο χρόνος θα ξεκινήσει να πιέζει επικίνδυνα την Ένωση.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.