Header Ads


Θα... παλέψει και Αραούχο και Σκόκο η ΑΕΚ!

Θα... παλέψει και Αραούχο και Σκόκο η ΑΕΚ!


Ως ανεξάρτητες περιπτώσεις θα κυνηγήσει η Ένωση αυτές των δύο Αργεντινών και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησής τους.


Ο πρώτος είναι μια παλιά αγάπη των οπαδών της ΑΕΚ που ποτέ δεν έσβησε. Ο δεύτερος, ένας έρωτας... κεραυνοβόλος. Βρίσκονται σταθερά στην επικαιρότητα της Ένωσης το τελευταίο διάστημα και ο κόσμος πολύ θα ήθελε να τους δει με τα κιτρινόμαυρα. Φαίνεται ότι οριστικά η ίδια επιθυμία υπάρχει και στην διοίκηση της ομάδας, η οποία σκοπεύει να παλέψει για να τους έχει στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν, ακόμη και τους δύο μαζί.

Ο λόγος φυσικά για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Νάτσο Σκόκο. Η απόφαση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να κρατήσει τον άσο της Λας Πάλμας υπάρχει στην ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό και με την ολοκλήρωση της σεζόν δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, με την διοίκηση της ομάδας να ετοιμάζεται για να κάνει την κίνησή της, προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για την παραμονή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Σκόκο εμφανίστηκε κάποια στιγμή ως εναλλακτική λύση, όμως όλα δείχνουν ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, υπό την έννοια ότι πλέον η περίπτωση του «Δαίμονα» αντιμετωπίζεται ως εντελώς ξεχωριστή από αυτή του Αραούχο και όλα δείχνουν ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον επιθετικό της Λας Πάλμας, η ΑΕΚ θα... κυνηγήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να βρεθεί λύση με τη Νιούελς και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Σίγουρα, πρόκειται για δύο υποθέσεις που δεν είναι εύκολες, όμως ταυτόχρονα πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και η ΑΕΚ σκοπεύει να τις παλέψει αμφότερες, με τις επαφές για τον Σκόκο μάλιστα να αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.