Header Ads


Unlabelled Πάει για το κόλπο γκρόσο - Με φουνταριστό που είχε τρελάνει τον ΠΑΟΚ «παίζει» ξανά η ΑΕΚ!

Πάει για το κόλπο γκρόσο - Με φουνταριστό που είχε τρελάνει τον ΠΑΟΚ «παίζει» ξανά η ΑΕΚ!


Τον είχε ψηλά στη λίστα του ο ΠΑΟΚ όταν αυτός έκανε... παππάδες και τώρα η ΑΕΚ φέρεται να μπαίνει γερά στο κόλπο. Θα... βγουν οι φήμες; 


Η ΑΕΚ παίζει δυνατά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, του οποίου η επιστροφή στην Ελλάδα είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ και παράλληλα δουλεύει την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο «υδραυλικός» είναι θετικός να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, στα οποία επιθυμεί διακαώς να παραμείνει κα ο συμπατριώτης του που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αραβικής ομάδας. Η Ένωση όμως έχει αρχίσει συζητήσεις για να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις της Λας Πάλμας.

Ο Δικέφαλος όμως, όπως διέρρευσε μέσω του Τύπου, τη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος, δεν μένει μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Στη λίστα υπάρχουν και άλλες λύσεις, σε περίπτωση που «στραβώσουν» τα προηγούμενα μεταγραφικά μέτωπα. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι μένουν και άλλες θέσεις κενές, αφού ο Βάργκας αποχωρεί, ενώ ο Πατίτο δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έγινε για νέο διετές συμβόλαιο.

Αναφερόμαστε στο όνομα του Ισαάκ Κουένκα. Ο 26χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος από τη Γρανάδα και στην ΑΕΚ φαίνονται διατεθειμένοι να ερευνήσουν την περίπτωσή του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που στο βιογραφικό του έχει ένα κοινό με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται επίσης για φουνταριστό που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις δύο πτέρυγες γι'αυτό και η υπόθεση φαντάζει πολύ ελκυστική.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι ο Κουένκα είχε βρεθεί στο παρελθόν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015 ο τότε τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών, Φρανκ Άρνεσεν είχε στα υπόψιν του τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκείνην την περίοδο είχε μείνει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια. Όπως καταλαβαίνετε, δημιουργήθηκε ένας ψιλοπανικός με το όνομα,το οποίο ήταν σε περίπτη θέση στα μεταγραφικά τυ ΠΑΟΚ. Βλέπετε στη συμπρωτεύουσα τον θεωρούσαν ως πολύ αξιόπιστη λύση, με μεγάλη προοπτική. Μάλιστα έγραφαν τότε τα ρεπορτάζ για τον Δανό παράγοντα του ΠΑΟΚ, ότι έχει ακριβά γούστα. Υπογράμμιζαν όμως πως επρόκειτο για αξιόπιστη λύση για την επιθετικότητα της ομάδας του.

Όσον αφορά την εμπορική του αξία, η ψηλότερη τιμή που είχε πάρει, σύμφωνα με το Transfermarkt ήταν τον Αύγουστο του 2012. Τότε κοστελογούταν στην αγορά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η σημερινή του εκτίμηση έχει μειωθεί κατά 3 εκατομμύρια. Οπότε οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για την Ένωση, προκειμένου να φέρει η Ένωση τον Ισπανό στη χώρα μας.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι, ότι η ΑΕΚ είχε βάλει ξανά στο παρελθόν στο στόχαστρο παίκτη που ήταν στη μεταγαφική λίστα του ΠΑΟΚ. Το 2015 γραφόταν για το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον Πατίτο Ροντρίγκες και δύο σεζόν μετά η Ένωση τον απέκτησε. Επίσης για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οι δύο δικέφαλοι παραλίγο να τον διεκδικήσουν, αλλά ο ασπρόμαυρος έκανε πίσω, προφανώς λόγω των φιλικών σχέσεων μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη. Υπάρχουν κάτι συμπτώσεις...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.