Header Ads


Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των ΑΕΚτζήδων!

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των ΑΕΚτζήδων!


Αν το ζήσουν αυτό οι οπαδοί της Ένωσης τότε θα μιλάμε για το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού.


Η συζήτηση για τα μεταγραφικά έχει ανάψει για τα καλά στην ΑΕΚ. Και δεν είναι τυχαίο, ότι μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, η οποία δίνει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες, οι οποίες περιελάμβαναν ένα πολύ δυνατό όνομα από το παρελθόν.

Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο οι συνθήκες επιστροφής έχουν ωριμάσει περισσότερο από ποτέ. Ο «υδραυλικός» έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά τα δεδομένα είναι ρευστά. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Αργεντινού, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ψήνεται» να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Βλέπετε το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλο. Στην ομάδα του Ροζάριο θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά του χρωστάνε χρήματα! Δεν ήταν τυχαία άλλωστε, η δήλωση υψηλού αξιωματούχου του συλλόγου, που άφησε να εννοηθεί, ότι τα πάντα θα κριθούν ανάλογα με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο δρόμος έχει ήδη ανοίξει και συν τοις άλλοις διαβάζουμε την Κυριακή, ότι στη Νιούελς τα πράγματα είναι τραγικά. Ο αντιπρόεδρος συνελήφθη το Σάββατο, λόγω εντάλματος που είχε βγάλει γι' αυτόν η Ιντερπόλ, ενώ ο νέος προπονητής (Ντιέγκο Οσέγια) υπέβαλε την παραίτησή του και κατηγόρησε τη διοίκηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. «Δεν ασκώ κριτική στην διοίκηση ή στον οποιονδήποτε, λέω απλώς ότι είμαι με την πλευρά των παικτών και δικαιολογώ τα παράπονά τους, γιατί μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν. Aντί ο πρόεδρος να εξηγήσει γιατί δεν πληρώνει, προτίμησε να υποτιμήσει την Ατλέτικο Πατρονάτο, την Κολόν Σάντα Φε (τις πρώην ομάδες του Οσέγια). Έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου, ευχαριστώ πάντως τους φιλάθλους για την υπομονή που έκαναν μαζί μας, ειδικά στο ξεκίνημα. Η Νιούελς είναι μεγάλη ομάδα, στην οποία ένιωθα άνετα, έδινα το 100%, αλλά πλέον αυτό δεν συμβαίνει», ήταν τα λόγια τουΟσέγια μετά την ήττα της Νιούελς από την Ουνιόν, σε ένα ματς, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Σκόκο, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτές είναι ζυμώσεις που μπορούν να ευνοήσουν την ΑΕΚ στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Και μέσα σε όλα αυτά, ακούγεται την Κυριακή, ότι στα Κανάρια Νησιά δεν θεωρούν βέβαιο το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας. Μάλιστα σε δημοσίευμα του udlaspalmas.net υποστηρίχθηκε, ότι ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στον αέρα, κάτι που και πάλι μπορεί να ευνοήσει την Ένωση, η οποία, σύμφωνα με πηγές, θα ξεκινήσει άμεσα τις προσπάθειες για να κρατήσει τον «Κινέζο».

Όπως είχε γραφτεί, το άκουσμα της επιστροφής του Σκόκο στην ΑΕΚ, ακούγεται σαν πισωγύρισμα, λόγω της ηλικίας του Αργεντινού. Δεν εννοούμε, ότι ο Αργεντινός στα 32 του είναι καμμένο χαρτί. Ίσα, ίσα μπορεί να κάνει πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το γράψαμε, εδώ, στον SportDog. Ο άνθρωπος παραμένει «δαίμονας» και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Δικέφαλο.

Το γεγονός όμως, ότι η Ένωση είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει τόσο την περίπτωση του Σκόκο όσο και του Αραούχο δίνει άλλη προοπτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δείχνει, ότι η ομάδα θέλει να ψωνίσει από το πάνω ράφι, να χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φανταστείτε λοιπόν, αυτές οι προσπάθειες να καρποφορήσουν. Δηλαδή και ο Σκόκο να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Αραούχο να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ο πρώτος να δημιουργεί και ο δεύτερος να εκτελεί.

Ούτε στα τρελότερα όνειρά τους είχαν δει αυτό το έργο οι Ενωσίτες...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.