Header Ads


Unlabelled Αυτοί είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα φιλικά

Αυτοί είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα φιλικά


Δείτε ποιες θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην περίοδο της προετοιμασίας της στην Πολωνία. 


Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν (26 Ιουνίου). Ως γνωστόν το βασικό στάδιο θα γίνει και φέτος στην Πολωνία. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», οριστικοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι αντίπαλοι της ομάδας στα φιλικά που θα γίνουν εκείνο το διάστημα. Στις 8 Ιουλίου η «Ένωση» θα αναμετρηθεί με την ουκρανική Καρπάτι Λβιβ, που τερμάτισε ακριβώς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μια μέρα μετά αντίπαλός της θα είναι η Κορόνα Κίελτσε, που κατετάγη πέμπτη στο πολωνικό πρωτάθλημα. Τη συγκεκριμένη ομάδα αντιμετώπισε η ΑΕΚ και πέρσι, κερδίζοντας 2-0. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει δύο ακόμη φιλικά, που θα είναι επίσης «κολλητά», στις 14 και 15 Ιουλίου, δηλαδή ακριβώς πριν την επιστροφή της στην Αθήνα. Οι αντίπαλοι σε αυτά τα δύο τεστ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν (26 Ιουνίου). Ως γνωστόν το βασικό στάδιο θα γίνει και φέτος στην Πολωνία.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», οριστικοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι αντίπαλοι της ομάδας στα φιλικά που θα γίνουν εκείνο το διάστημα. Στις 8 Ιουλίου η «Ένωση» θα αναμετρηθεί με την ουκρανική Καρπάτι Λβιβ, που τερμάτισε ακριβώς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μια μέρα μετά αντίπαλός της θα είναι η Κορόνα Κίελτσε, που κατετάγη πέμπτη στο πολωνικό πρωτάθλημα. Τη συγκεκριμένη ομάδα αντιμετώπισε η ΑΕΚ και πέρσι, κερδίζοντας 2-0.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει δύο ακόμη φιλικά, που θα είναι επίσης «κολλητά», στις 14 και 15 Ιουλίου, δηλαδή ακριβώς πριν την επιστροφή της στην Αθήνα. Οι αντίπαλοι σε αυτά τα δύο τεστ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.