Header Ads


Unlabelled Μεταγραφικό "πινγκ-πονγκ" της ΑΕΚ με παικταρά που θέλει - Ο ρόλος Μάνταλου και Σιμόες...

Μεταγραφικό "πινγκ-πονγκ" της ΑΕΚ με παικταρά που θέλει - Ο ρόλος Μάνταλου και Σιμόες...


Μπορεί να γίνεται χαμός με Σκόκο, Αραούχο και διάφορα ονόματα, αλλά η αλήθεια είναι (και) διαφορετική για τους ΑΕΚτζήδες. 


Ο μεταγραφικός οργασμός καλά κρατεί στην ΑΕΚ! Μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κυκλοφορήσει ρεπορτάζ και σενάρια, τα οποία δίνουν τροφή σε συζητήσεις. Τα ονόματα που φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα είναι του Νάτσο Σκόκο και του Σέρχιο Αραούχο, παράλληλα όμως έχει χυθεί αρκετό μελάνι για Νεγρέδο, Κουένκα και μερικές ακόμα περιπτώσεις. Όλα λοιπόν δείχνουν, ότι η Ένωση προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και έχει χαράξει σχέδιο για το κτίσιμο της ομάδας τη νέα χρονιά.

Τα δεδομένα όμως είναι διαφορετικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ναι μεν ακούγονται ηχηρά ονόματα, αλλά μιλάμε για περιπτώσεις που χρειάζονται πολλά χρήματα, για να υλοποιηθούν. Ως γνωστόν στην ΑΕΚ υπάρχει σφικτή οικονομική πολιτική, ενώ δεν υπάρχουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα φέρουν ρευστό στα ταμεία της εταιρείας.

Η κατάσταση όμως πρέπει να αλλάξει, αφού για να καλυφθούν τα έξοδα, όχι μόνο των μεταγραφών, αλλά και άλλων εκκρεμοτήτων της ΠΑΕ, πρέπει να πωληθούν παίκτες. Δεν είναι τυχαία η φημολογία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα και λέει, ότι για τη διοίκηση της Ένωσης οι πωλήσεις προηγούνται των μεταγραφών.

Μόνο έτσι θα εξοικονομηθούν χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο επιλαχών. Γιατί το ισχυρότερο χαρτί της ομάδας, ο Πέτρος Μάνταλος δεν έχει πρόταση και δεν προβλέπεται να παραχωρηθεί. Ο Σιμόες έχει χάσει πολύ έδαφος με τις εμφανίσεις του φέτος. Οπότε ποιός μένει; Ο Γιόχανσον για τον οποίο ήχησαν πολλές σειρήνες τη σεζόν 2016-2017. Θερμότερο ενδιαφέρον αποδείχτηκε αυτό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η κροάτικη ομάδα έκανε πίσω, όταν πληροφορήθηκε την τιμή παραχώρησης.

Όπως σας έχει πληροφορήσει ο SportDog, η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο. Θέλει να πείσει τον Σουηδό, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2018, με σκοπό να τον δώσει σε καλύτερη τιμή, σε περίπτωση που ο 26χρονος μέσος παίξει με την εθνική του ομάδα στο επόμενο Μουντιάλ.

Ο ίδιος φαίνεται διστακτικός να ανανεώσει. Έτσι, για την Ένωση το ιδανικότερο θα ήταν να ανέβουν οι μετοχές του ποδοσφαιριστή, παίζοντας με την Εθνική Σουηδίας στα προκριματικά του Μουντιάλ (φημολογείται ότι θα παίξει βασικός την Παρασκευή κόντρα στη Γαλλία). Αν η ΑΕΚ δεχτεί προσφορά κοντά στην τιμή που έχε κοστολογήσει τον Γιόχανσον, λογικά θα τον παραχωρήσει. Αλλά ποιος θα δώσει 3 εκατομμύρια για παίκτη που σε έναν χρόνο θα είναι ελεύθερος; Συνεπώς, ο Δικέφαλος μάλλον πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.