Header Ads


Unlabelled Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ για ΑΕΚ, Χιμένεθ και Αραούχο (ΦΩΤΟ)

Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ για ΑΕΚ, Χιμένεθ και Αραούχο (ΦΩΤΟ)


Εκτενής αναφορά για την πρόκριση της Ένωσης στο Champions League.





Η ΑΕΚ μετά από 10 χρόνια επιστρέφει στο Champions League και τον Ιούλιο θα βρίσκεται στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο. Το πρωτάθλημα της Ελλάδος ήταν το τελευταίο -χρονικά- , καθώς όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ολοκληρωθεί και απέμενε μόνο η εκκρεμότητα της ελληνικής ομάδας που θα βρίσκεται στα προκριματικά για να κλείσει το… παζλ. Και ως εκ τούτου η πλειοψηφία των ΜΜΕ της Ευρώπης ασχολήθηκε με αυτό.
Παράλληλα, η παρουσία πολλών διεθνών παικτών στο ρόστερ της ΑΕΚ και κυρίως τα ονόματα των Σέρχιο Αραούχο και Μανόλο Χιμένεθ «τραβούν» τα βλέμματα των ξένων Μέσων. Και μετά την οριστικοποίηση του εισιτηρίου του Champions League, αποθέωσαν την ΑΕΚ, τον Μανόλο και τον «Τσίνο».
Sport.es «Ο Σέρχιο Αραούχο πήγε την ΑΕΚ στο Champions League»

goltv «Η ΑΕΚ εξασφαλίζει το Champions League»

udlaspalmas.net «Ο Σέρχιο Αραούχο πηγαίνει την ΑΕΚ στο Champions League»

maisfutebol.iol.pt «Η ΑΕΚ κέρδισε και εξασφάλισε μια θέση στο Champions League»

record.pt «H AEK σιγούρεψε θέση στο Champions League»

«Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Champions League μετά την άφιξη του Χιμένεθ»

«Ο Αραούχο με εννέα γκολ από τον Ιανουάριο πηγαίνει την ΑΕΚ στο Champions League»

worldsoccertalk.com «Η ΑΕΚ εξασφαλίζει θέση το Champions League»

lequipe.fr «Η ΑΕΚ φιλοξενεί το Champions League»





*enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

2 σχόλια:

  1. Κυριοι για μενα σημαντικο ειναι το γηπεδο.Δεν γινομαστε ομαδα ανταγωνιστικη στην ευρωπη και μεγαλη χωρις γηπεδο. Εδω και τρια χρονια παιρνουμε την αδεια και στις υπογραφες ειναι και το δουλεμα παει συννεφο. Αρχες Μαιου εκαναν δηλωσεις αρμοδιοι της αεκ οτι εντος μαιου θα παρουμε την αδεια και εντος ιουνιου τα εργα. Λοιπον μπηκε ο ιουνιος και ουδεν περι αδειας.Προτιμο γηπεδο παρα καλη πορεια στην ευρωπη και στην ελλαδα. Μακαρι να διαψευθω , αλλα δεν βλεπω φως.Δεν ξερω που κολλαει η υποθεση.Εαν παρουμε αδεια θα γινεται πανζουρλισμος απο πωληση εισιτηριων.Εαν ομως εντος καλοκαιριου δεν παρουμε την αδεια υπαρχει μεγαλη κοροιδια και πολλοι δεν θα πηγανουν στο γηπεδο οπως ακουω, θα ειναι ξενερωμενοι. ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΙΔΟΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.