Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ: Η πιο θεότρελη θηλυκή ύπαρξη του (ποδοσφαιρικού) κόσμου

ΑΕΚ: Η πιο θεότρελη θηλυκή ύπαρξη του (ποδοσφαιρικού) κόσμου


Ο Κώστας Μιαούλης καταθέτει τα βιώματα μιας θεότρελης χρονιάς, από την πιο απίστευτη ομάδα, που ούσα γένους θηλυκού, μπορεί να σε πηγαινοφέρνει από κόλαση-παράδεισο κι ανάποδα. 


Μετά από 48 παιχνίδια, τρεις διαφορετικούς προπονητές και σε μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη πριν πέντε μέρες, η ΑΕΚ κατάφερε με τον απίστευτο και μοναδικό της τρόπο, με τη βοήθεια ενός μεγάλου αντιπάλου, να φτάσει στην πρωτιά των πλέι-οφ.

Αφού για μια ακόμα φορά ακροβάτησε σε ένα τεντωμένο σκοινί, ακόμα και στο τελευταίο ματς της σεζόν, αφού απεμπόλησε το δικαίωμα της να παίξει με παίκτη παραπάνω κι αφότου ο Αργεντινός εραστής της μπάλας Αραούχο, έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, σκόραρε προς το φινάλε, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στα χείλη των οπαδών της, σε μια αδιανόητα τρελή και καταστροφική, ως και μια βδομάδα πριν, σεζόν. Αυτή όμως είναι η ΑΕΚ.

Κανένας λογικός ποδοσφαιρόφιλος, δεν μπορεί να δώσει ποτέ μια λογική εξήγηση, για τα καπρίτσια αυτής της ομάδας. Ίσως όμως αυτός ακριβώς, είναι και ο λόγος που ο κόσμος της, την αγαπά με έναν τόσο μοναδικό τρόπο. Κι ήθελε έτσι η μοίρα, την έξοδο της μετά από δέκα χρόνια, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την πρώτη της πρωτιά στα πλέι-οφ, να την κατακτήσει με το γκολ ενός παίκτη που στον δεύτερο γύρο, της άλλαξε την μοίρα. Κι αυτός εμφανώς φορτισμένος μετά το τέλος του ματς και μετά από έναν έξαλλο πανηγυρισμό, δήλωσε ερωτευμένος με την ΑΕΚ. Ήταν πραγματικά, από τις στιγμές τις πολύ δυνατές που σου μένουν, οι δηλώσεις του Τσίνο, που ήταν έντονα φορτισμένος, καθώς έκανε τις δηλώσεις αυτές.

Τα δυο τελευταία ματς, θαρρώ πως έκαναν τους παίκτες της ΑΕΚ, να συναισθανθούν πόσο αδίκησαν τον εαυτό τους φέτος. Ο Μάνταλος πέρα από τον Αραούχο, κατά την άποψη μου, έκανε το πιο ολοκληρωμένο και γεμάτο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Τσιγκρίνσκι ήταν συγκλονιστικός, όπως και ο Βράνιες, ενώ ο Ντίντακ από την ώρα που ήρθε ο Χιμένεθ, είναι άλλος παίκτης. Η Ενωση έκανε την μια, μοναδική ανατροπή σκορ στη φετινή σεζόν στο ματς που έπρεπε. Κι αυτό δείχνει πως οι παίκτες, έστω και στο φινάλε της σεζόν, βρήκαν το κουράγιο, να πετύχουν κάτι τέτοιο. Αποκαθιστώντας έτσι, μαζί με τον Παναθηναϊκό, την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Η ΑΕΚ έσωσε μια προ πενθημέρου, χαμένη σεζόν. Εκτός δικαστικού απροόπτου, θα έχει δύο ευκαιρίες να παίξει Ευρώπη, τον Σεπτέμβριο. Υπέφερε πολύ από σοβαρά σφάλματα, τα οποία η διοίκηση της δεν πρέπει να επαναλάβει. Από την άλλη αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Χιμένεθ, που έφερε εις πέρας μια αποστολή που γύρω στις 20 Γενάρη, έμοιαζε καταδικασμένη. Για την ΑΕΚ τίποτε δεν είναι αδύνατο. Απλά ευελπιστώ πως στο εξής, τα καλύτερα "αδύνατα που γίνονται δυνατά", να είναι για θετικούς λόγους μόνο, από 'δω και πέρα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.