Header Ads


Unlabelled Βόμβα Χιμένεθ: «Αν μπορούσα θα έπαιρνα τον Νεγρέδο στην ΑΕΚ»!

Βόμβα Χιμένεθ: «Αν μπορούσα θα έπαιρνα τον Νεγρέδο στην ΑΕΚ»!


Την επιθυμία του να δει τον Άλβαρο Νεγρέδο στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια. «Αν θέλει ο πρόεδρος μπορούμε να τον πάρουμε», είπε αφού μίλησε και για τις δυσκολίες.


Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ για την περίπτωση του Άλβαρο Νεγρέδο.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στην κουβέντα του με τους δημοσιογράφους του «Gestiona Radio Valencia» μίλησε ΜΟΝΟ για την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού.

Αφού, λοιπόν, ξεκαθάρισε πως δεν έχει ζητήσει την απόκτησή του αλλά σίγουρα θα την επιθυμούσε, μίλησε για τις δυσκολίες και για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης υπόθεσης (κυρίως για το υψηλό κασέ του παίκτη) εκτιμώντας πως μόνο εάν έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μια κίνηση-υπέρβαση θα μπορούσε να κλείσει το deal.

«Είναι μία περίπλοκη περίπτωση αλλά πρέπει να την μεταβιβάσω απευθείας στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αυτός αν θέλει, μπορεί! Σας ξαναλέω πως πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, είναι ένας παίκτης τον οποίο δεν έχω ζητήσει αλλά τον έχω στο μυαλό μου». 

Για το μεγάλο κασέ του παίκτη: «Μακάρι να είχαμε τα χρήματα. Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Νεγρέδο θα δώσει τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αν είχα την ευκαιρία να τον πάρω, φυσικά και θα το έκανα». 

Για την κοινή θητεία τους στην Σεβίλλη: «Επέμενα πολύ να έρθει στη Σεβίλλη. Του είχα πει ότι θα είναι ο βασικός σέντερ φορ στην ομάδα και δεν έκανα λάθος. Ο Νεγρέδο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για οποιαδήποτε ομάδα εφόσον βρίσκεται στο 100%»

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.