Δεν ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα! | AEK Fans Blog

Δεν ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα!

Written By Juker on Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 | 1:33 π.μ.

Κόντρα στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος keeper, Τζίτζιο Ντοναρούμα, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.


«Είναι μια απόφαση που μας θλίβει αλλά η Μίλαν συνεχίζει» είπε ο CEO των Rossoneri, Μάρκο Φασόνε, μετά τη συνάντηση που είχε με τον μάνατζερ του νεαρού ποτιέρε στην Casa Milan. Τις προηγούμενες μέρες ο 18χρονος είχε δηλώσει ότι «θέλω να μείνω στην Μίλαν και ψάχνω ήδη σπίτι στην πόλη» και τα δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν. Μοναδικό πρόβλημα για το κλαμπ ήταν οι ρήτρες αποδέσμευσης που ήθελε να βάλει ο super-agent, όμως τελικά το συμβόλαιο του Ντοναρούμα δεν θα ανανεωθεί.

Η δήλωση του Φασόνε είναι η εξής...

«Είχα μια συνάντηση πριν λίγα λεπτά με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος με ενημέρωσε για την απόφαση του ποδοσφαιριστή να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μίλαν. Είναι μια οριστική απόφαση, η οποία πάρθηκε από τον ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζω ότι πριν δέκα μέρες ο Μιραμπέλι κατέθεσε μια πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, την οποία εμείς θεωρούμε πολύ σημαντική, πιο σημαντική από αυτή που εμφανίστηκε στα ΜΜΕ. 

Ο ποδοσφαιριστής την σκέφτηκε, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε τεχνικό και προσωπικό επίπεδο, επιλέγοντας να μην την αποδεχθεί και ενημερώνοντας μας ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ολοκληρώνοντας την δέσμευση του με την Μίλαν στις 30 Ιουνίου 2018. Ο Μιραμπέλι κι εγώ πιστεύαμε πολύ ότι ο Τζίτζιο θα ήταν ο τερματοφύλακας και ένας ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο θα χτίζαμε, είχαμε σκεφτεί κάποια πράγματα και θα πρέπει να ξαναδούμε λίγο τα θέματα μας σε τεχνικό επίπεδο. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο και ανεξάρτητα από αυτή την απόφαση που μας πικραίνει εν μέρει, προχωράμε μπροστά και η Μίλαν προχωράει μπροστά».

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn