Header Ads


Unlabelled Ξεκάθαρη δήλωση για το μέλλον του Αραούχο!

Ξεκάθαρη δήλωση για το μέλλον του Αραούχο!


Απόλυτα σαφές ήταν αυτό που ειπώθηκε από τον πρόεδρο της Λας Πάλμας σχετικά με τον Αργεντινό, τον οποίο η ΑΕΚ επιθυμεί να κρατήσει.




Μπορεί στην ΑΕΚ να διατηρούν ακόμα κάποιες ελπίδες ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, επανέλαβε ότι στόχος της ισπανικής ομάδας είναι να κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Ραμίρεθ μίλησε στη «Marca» και ξεκαθάρισε ότι η Λας Πάλμας θέλει να κρατήσει τον Αραούχο, ενώ τόνισε ότι δεν μετάνιωσε που απέρριψε πρόταση 17 εκατομμυρίων για την απόκτησή του πέρυσι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρόθεσή μας είναι να μείνει ο Αραούχο. Έκανε καλή δουλεια΄στην ΑΕΚ και η τεχνική διεύθυνση της ομάδας τον θεωρεί αξιόπιστη λύση».

Για το αν μετάνιωσε που απέρριψε πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αραούχο: «Όχι. Πετύχαμε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο «Τσίνο» πέτυχε 25 γκολ και άφησε υποσχέσεις για τη μεγάλη κατηγορία, οι οπαδοί μας ήταν ευχαριστημένοι μαζί του. Εκείνη τη χρονική περίοδο δεν υπήρχε λόγος να τον πουλήσουμε»

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.