Header Ads


Τα δεδομένα για Μπουργκί και ΑΕΚ

Τα δεδομένα για Μπουργκί και ΑΕΚ


Ο Χιμένεθ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 αποκάλυψε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση παίκτη από μεγάλη ισπανική ομάδα. Ένα από τα ονόματα που «έσκασαν» ήταν αυτό του Μπουργκί της Ρεάλ. 


Πράγματι, ο 23χρονος εξτρέμ της «βασίλισσας» έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους ανθρώπους της Ένωσης, όμως δεν αποτελεί την μοναδική περίπτωση. Μάλιστα, η υπόθεσή του εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν οι κιτρινόμαυροι μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Το γεγονός ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές ο παίκτης παραχωρήθηκε σε Εσπανιόλ (31 συμμετοχές / 2 γκολ) και Σπόρτινγκ Χιχόν(34 συμμετοχές / 2 γκολ), αλλά και ότι πλέον οι μερένχες σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό δεν σημαίνει πως όποιος τα βρει με την Ρεάλ τον κάνει κι αυτομάτως δικό του.

Ο Μπούργκι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μείνει στην «βασίλισσα» κάτι που σημαίνει πως θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον Ζιντάν πως αξίζει μία θέση τουλάχιστον στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα η παραμονή στην Ισπανία αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ποδοσφαιριστή στην περίπτωση που δεν συνεχίσει στους Μαδριλένους. Μάλιστα, ήδη τρεις ομάδες της χώρας και μάλιστα απ’τα καλά ονόματα είναι ζεστές για την απόκτησή του, συνεπώς στην ΑΕΚ, παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, όμως γνωρίζουν εκ των προτέρων πως έχουν να κάνουν με μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.