Header Ads


Unlabelled «Ό,τι θέλει ο Σκόκο», λένε στην Αργεντινή για ΑΕΚ!

«Ό,τι θέλει ο Σκόκο», λένε στην Αργεντινή για ΑΕΚ!


Την ώρα που στην Ελλάδα γίνεται χαμός στον Τύπο και στα ραδιόφωνα για τον «υδραυλικό» στην πατρίδα του έχουν άγνοια, αλλά δεν δείχνουν απρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει.




Η ΑΕΚ πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως φαίνεται, από την πρώτη ημέρα ο πήχης μπήκε ψηλά στα μεταγραφικά ζητήματα. Διαρρέεται, ότι ο Μελισσανίδης θα το παλέψει για την παραμονή του Αραούχο και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα. Μάλιστα γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο μάνατζερ του Αργεντινού βρέθηκε στη χώρα μας, για να συζητήσει με την Ένωση.

Στην πατρίδα του «υδραυλικού» όμως δηλώνουν άγνοια. «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Νάτσο Σκόκο», δήλωσε o πρόεδρος της Νιούελς, Εντουάρντο Μπερμούδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rosario3.com. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ροζάριο είπε μία ατάκα για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, η οποία αφήνει παράθυρο ανοιχτό για την Ένωση. «Θα δούμε τι θέλει αυτός να κάνει», ανέφερε ο Μπερμούδες για τον «υδραυλικό», του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.